14 Ιουλίου 2016

160WiFi : Μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε ασφαλές Wi-Fi hotspot
To 160WiFi είναι μία σύγχρονη εφαρμογή που σας παρέχει δωρεάν Wi-Fi hotspot και μπορεί να μετατρέψει τον υπολογιστή σας σε ασύρματο δρομολογητή, επιτρέποντας το τηλέφωνό σας ή άλλες φορητές συσκευές να συνδέονται σε αυτόν για να σερφάρετε στο διαδίκτυο δωρεάν, χωρίς κανένα όριο λειτουργίας, είναι ασφαλές για χρήση με ισχυρή ασφάλεια κωδικού πρόσβασης και δεν επιτρέπει σε κανέναν να συνδεθεί στο ασύρματο hotspot σας χωρίς την άδειά σας. 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε διαθέσιμο ένα υπολογιστή με ενεργοποιημένο ασύρματο προσαρμογέα γι΄αυτή τη δουλειά που ωστόσο μπορείτε ταυτόχρονα να τον χρησιμοποιείται και εσείς. Στη συνέχεια, όλες οι κοντινές ασύρματες συσκευές όπως τα άλλα laptops, desktops smartphones, ταμπλέτες, media players, Kindle που, ασύρματοι εκτυπωτές κ.λ.π μπορούν να ενταχθούν δίκτυό σας ακριβώς όπως σε ένα setup WiFi από έναν ασύρματο δρομολογητή και απολαύστε το σερφάρισμα στο διαδίκτυο ελεύθερα. Θέλετε ακόμη να δοκιμάσετε την ταχύτητα του δικτύου σας; 

Απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο ταχύτητα στο αριστερό κάτω μέρος για να δείτε την ταχύτητα του δικτύου σας. Για την λειτουργία της εφαρμογής δεν απαιτείται καμία ρύθμιση, και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε το όνομα του Wi-Fi Hotspot και να βάλετε κάποιον άλλο κωδικό, αυτό μπορείτε να γίνει κάνοντας κλικ επάνω στην επιλογή Edit όπου στο πεδίο SSID πληκτρολογείτε το όνομα του Wi-Fi hotspot και στο πεδίο Password τον κωδικό σας. Τέλος πατήστε Save για να σώσετε τις επιλογές σας. Ακόμη μπορείτε να το ρυθμίσετε να μην ανοίγει αυτόματα αλλά το ενεργοποιείτε εσείς όποτε θέλετε.
 

Τώρα κάθε φορά που θα συνδέεται κάποια συσκευή στο δίκτυό σας θα μπορείτε να την βλέπετε άμεσα κάνοντας κλικ στο μπλε εικονίδιο της εφαρμογής. Με αυτό τον τρόπο έχετε μία άμεση άποψη το πόσες συσκευές είναι συνδεδεμένες στο δίκτυό σας.

160WiFi :4.1.9.4

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsΔεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια