Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

19 Ιουλίου 2015

100,000 Stars : Ταξιδέψτε στον νυκτερινό έναστρο ουρανόΤαξιδέψτε στον νυκτερινό έναστρο ουρανό και γνωρίστε τον γαλαξία μας μέσα από τον Google Chrome. Πρόκειται για μία διαδραστική απεικόνιση της αστρικής γειτονιάς μας που δημιουργήθηκε ειδικά για τον Google Chrome. Περιλαμβάνει 119.617 κοντινά αστέρια που προέρχονται από πολλαπλές πηγές, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής Hipparcos 1989.Η μεγέθυνση αποκαλύπτει 87 εξατομικευμένα αστέρια και το ηλιακό μας σύστημα Χρησιμοποιείστε το ποντίκι σας και κάντε zoom in /out με το touchpad σας ή τον τροχό του ποντικιού σας και κάντε κλικ στο όνομα ενός αστεριού για να μάθετε περισσότερα γι 'αυτό. Ο προγραμματισμός έγινε από λάτρεις του διαστήματος που εργάζονται στη Google.Η μουσική είναι γραμμένη από τον Sam Hulick, και οι εικόνες παρέχονται από Wikipedia, ESO / IDA / Δανίας 1.5m/R.Gendler και Α. Hornstrup. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η επιστημονική ακρίβεια της εφαρμογής δεν είναι εγγυημένη επομένως η χρήση ενδείκνυνται μάλλον περισσότερο για εκπαιδευτικούς σκοπούς παρά για επιστημονική ανάλυση και μελέτη.

Author's Website:


100,000 Stars : Ταξιδέψτε στον νυκτερινό έναστρο ουρανό
4/ 5 stars - "100,000 Stars : Ταξιδέψτε στον νυκτερινό έναστρο ουρανό" Ταξιδέψτε στον νυκτερινό έναστρο ουρανό και γνωρίστε τον γαλαξία μας μέσα από τον Google Chrome. Πρόκειται για μία διαδραστική απεικόν...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>