10 Μαΐου 2016

Tab Memory Usage: Δείτε πόση μνήμη καταναλώνει κάθε σελίδα που ανοίγετε στον Firefox
Για να δούμε πόση μνήμη καταναλώνει o firefox αλλά και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή αρκεί να πατήσουμε ταυτόχρονα τα πλήκτρα CTRL+ALT+DELETE και μετά να πατήσουμε στην διαχείριση εργασιών και να εντοπίσουμε την εφαρμογή μας. Ωστόσο αυτός ο τρόπος δεν είναι και τόσο πρακτικός. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η μνήμη που καταναλώνει ο firefox αλλά και κάθε browser έχει άμεσα σχέση με το πόσες σελίδες έχουμε ανοίξει ταυτόχρονα, και φυσικά το πόση μνήμη καταναλώνει κάθε μία από αυτές. Ενας πολύ απλός για βλέπουμε άμεσα τη μνήμη καταναλώνει κάθε σελίδα που ανοίγουμε είναι το Tab Memory Usage. Πρόκειται απλά για ένα πρόσθετο που μόλις το εγκαταστήσουμε ακριβώς δίπλα από το όνομα της ιστοσελίδας που θα ανοίγουμε θα βλέπουμε την αντίστοιχη κατανάλωση μνήμης.
Tab Memory Usage: Δείτε πόση μνήμη καταναλώνει κάθε σελίδα που ανοίγετε στον Firefox
4/ 5 stars - "Tab Memory Usage: Δείτε πόση μνήμη καταναλώνει κάθε σελίδα που ανοίγετε στον Firefox" Για να δούμε πόση μνήμη καταναλώνει o firefox αλλά και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή αρκεί να πατήσουμε ταυτόχρονα τα πλήκτρα CTRL+AL...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>