Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

22 Ιουλίου 2017

Sicyon Calculator: Επιστημονική αριθμομηχανή με κορυφαίες επιδόσειςΤο Sicyon Calculator είναι μία δωρεάν επιστημονική αριθμομηχανή για τα windows που απευθύνεται σε μαθητές, καθηγητές, ερευνητές Είναι απλή στη χρήση και έχει όλα όσα χρειάζεστε για να υπολογίσει ή να διερευνήσετε ρίζες, παράγωγα, κλπ . Συνδυάζει ένα διαισθητικό interface και μια αντικειμενοστρεφή προσέγγιση για την παροχή γρήγορης καμπύλης εκμάθησης.

Sicyon Calculator 5.4.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Sicyon Calculator: Επιστημονική αριθμομηχανή με κορυφαίες επιδόσεις
4/ 5 stars - "Sicyon Calculator: Επιστημονική αριθμομηχανή με κορυφαίες επιδόσεις " Το Sicyon Calculator είναι μία δωρεάν επιστημονική αριθμομηχανή για τα windows που απευθύνεται σε μαθητές, καθηγητές, ερευνητές Είναι...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>