Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

Secure Folders : Αποκρύψτε, κλειδώστε και θέστε τους φακέλους σας σε κατάσταση ανάγνωσης
Όσοι εργάζεστε σε κοινόχρηστους υπολογιστές ή ακόμα και στο σπίτι θα θέλατε πιθανόν να κρύψετε ή να κλειδώσετε προσωπικά σας αρχεία και άλλα ευαίσθητα δεδομένα. Για να γίνει αυτό υπάρχουν πολλοί τρόποι όμως ο τρόπος που θα περιγράψουμε είναι πολύ απλός χωρίς χρειάζεται να καμία ιδιαίτερη δεξιότητα. Όλα θα θα αναλάβει το Secure Folders, ένα μικρό απλό και κυρίως φορητό πρόγραμμα (δεν χρειάζεται εγκατάσταση) το οποίο θα αναλάβει να κρύψει ή να κλειδώσει τους φακέλους που θα ορίσετε. Με το Secure Folders μπορείτε εύκολα να προστατεύσετε απεριόριστο αριθμό αρχείων και φακέλων στον υπολογιστή σας. Η εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί κάλλιστα σε οποιαδήποτε μονάδα μονάδα USB και να χρησιμοποιηθεί σε άλλους υπολογιστές χωρίς να χρειάζεται να κάνετε χωριστές εγκαταστάσεις.
Ο τρόπος χρήσης του προγράμματος είναι πολύ απλός απλός, τρέξτε το πρόγραμμα και ενεργοποιήστε την προστασία πατώντας στο κουμπί (1) Enable Protection, μετά πατήστε στο κουμπί ADD  (2) για να προσθέσετε φάκελο. Επιλέξτε την ενέργεια που θέλετε να κάνετε (απόκρυψη, κλείδωμα, μόνο ανάγνωση) (3)  επιλέξτε τον φάκελο και πατήστε Add (4). Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για τους φακέλους που θέλετε να ρυθμίσετε. 


Για να αλλάξετε την κατάσταση του φακέλου ή να απενεργοποιήσετε την προστασία του αρκεί να πατήστε στο κουτάκι με τις διαθέσιμες ενέργειες και να αλλάξετε την κατάσταση του.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsΔεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια