Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

21 Μαΐου 2017

MultiBootUSB :Eγκαταστήσετε πολλαπλές διανομές Linux σε οποιοδήποτε συσκευή αποθήκευσης USBTo MultiBootUSB είναι ένα δωρεάν λογισμικό, πρόγραμμα εγκατάστασης το οποίο σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε πολλαπλές διανομές Linux σε οποιοδήποτε συσκευή USB έτσι ώστε να να είστε σε θέση κάνετε εκκίνηση από αυτό. Είναι συμβατό με ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών εκδόσεων Linux αλλά και εφαρμογών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα Windows σαν διαγνωστικά εργαλεία. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι για τον έλεγχο της λειτουργίας του μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη εφαρμογή εξομοίωσης QEMU. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να εξακριβώνετε αν όλα πήγαν καλά πριν το χρησιμοποιήσετε χωρίς να είναι ανάγκη να κάνετε Boot.

MultiBootUSB : 8.8.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


MultiBootUSB :Eγκαταστήσετε πολλαπλές διανομές Linux σε οποιοδήποτε συσκευή αποθήκευσης USB
4/ 5 stars - "MultiBootUSB :Eγκαταστήσετε πολλαπλές διανομές Linux σε οποιοδήποτε συσκευή αποθήκευσης USB " To MultiBootUSB είναι ένα δωρεάν λογισμικό, πρόγραμμα εγκατάστασης το οποίο σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε πολλαπλές διανομές Linux...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>