Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

30 Σεπτεμβρίου 2017

MiniTool Power Data Recovery : Ανακτήσετε τα χαμένα σας αρχεία.
- Ισχυρό εργαλείο αποκατάστασης αρχείων με πολύ περισσότερες δυνατότητες από ό, τι είναι συνήθως διαθέσιμα σε μια παρόμοιες δωρεάν εφαρμογές. Περιλαμβάνει μια ενότητα για να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τα χαμένα αρχεία. Συνεργάζεται με HFS + καθώς και FAT12/16/32 και NTFS αρχεία.Σας επιτρέπει να φιλτράρετε τα αρχεία με βάση το όνομα αρχείου, το μέγεθος, την ημερομηνία δημιουργίας ή τροποποίησης και είναι σε θέση να δείτε τα αρχεία πριν από την ανάκτηση, σε πολλές περιπτώσεις, ώστε να μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι έχετε ανακαλύψει το σωστό έγγραφο, πριν να το επαναφέρετε. 


- Το πρόγραμμα μπορείτε ακόμη να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και εάν έχετε χάσει ή έχουν καταστραφεί τα partitions. Αναλαμβάνει να βρει ακόμη τα χαμένα σας δεδομένα που βρίσκονται μέσα σε ένα CD ή DVD που έχει γρατσουνιστεί. Υπάρχει επίσης μία επιλογή για την ανεύρεση χαμένων αρχείων σε ψηφιακά μέσα, επικεντρώνεται στην ανάκτηση των αρχείων ήχου, φωτογραφιών και βίντεο από κάρτες μνήμης, MP3 players, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και άλλα.

Στην δωρεάν έκδοση που σας παρουσιάζουμε μπορείτε να ανακτήσετε δωρεάν μέχρι και 1GB δεδομένων. Μην κάνετε εγκατάσταση του λογισμικού στη μονάδα δίσκου που περιέχει τα χαμένα αρχεία που θέλετε να βρείτε. Αυτό μπορεί να προκαλέσει Disk overwrite και μόνιμη απώλεια δεδομένων!

MiniTool Power Data Recovery : 7.5

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


MiniTool Power Data Recovery : Ανακτήσετε τα χαμένα σας αρχεία.
4/ 5 stars - "MiniTool Power Data Recovery : Ανακτήσετε τα χαμένα σας αρχεία. " - Ισχυρό εργαλείο αποκατάστασης αρχείων με πολύ περισσότερες δυνατότητες από ό, τι είναι συνήθως διαθέσιμα σε μια παρόμοιες δωρεάν εφ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>