01 Οκτωβρίου 2017

Messenger for Desktop : Επικοινωνήστε με τους φίλους σας στο FacebookΤο Messenger for Desktop είναι μία πολύ απλή δωρεάν έξυπνη εφαρμογή που θα μας βοηθήσει να επικοινωνούμε με τους φίλους μας στο Facebook χωρίς να χρειαστεί να ανοίξουμε τον browser μας. Αφού εγκαταστήσουμε την εφαρμογή πληκτρολογούμε τον λογαριασμό μας στο facebook και από εκεί και μετά μπορούμε να επικοινωνήσουμε με οποιοδήποτε έχουμε στην λίστα μας είτε με μηνύματα είτε με φωνή είτε με βίντεο.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Messenger for Desktop : Επικοινωνήστε με τους φίλους σας στο Facebook
4/ 5 stars - "Messenger for Desktop : Επικοινωνήστε με τους φίλους σας στο Facebook " Το Messenger for Desktop είναι μία πολύ απλή δωρεάν έξυπνη εφαρμογή που θα μας βοηθήσει να επικοινωνούμε με τους φίλους μας στο F...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>