Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

01 Οκτωβρίου 2017

Messenger for Desktop : Επικοινωνήστε με τους φίλους σας στο FacebookΤο Messenger for Desktop είναι μία πολύ απλή δωρεάν έξυπνη εφαρμογή που θα μας βοηθήσει να επικοινωνούμε με τους φίλους μας στο Facebook χωρίς να χρειαστεί να ανοίξουμε τον browser μας. Αφού εγκαταστήσουμε την εφαρμογή πληκτρολογούμε τον λογαριασμό μας στο facebook και από εκεί και μετά μπορούμε να επικοινωνήσουμε με οποιοδήποτε έχουμε στην λίστα μας είτε με μηνύματα είτε με φωνή είτε με βίντεο.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Messenger for Desktop : Επικοινωνήστε με τους φίλους σας στο Facebook
4/ 5 stars - "Messenger for Desktop : Επικοινωνήστε με τους φίλους σας στο Facebook " Το Messenger for Desktop είναι μία πολύ απλή δωρεάν έξυπνη εφαρμογή που θα μας βοηθήσει να επικοινωνούμε με τους φίλους μας στο F...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>