Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

18 Μαρτίου 2017

Lubuntu : Λειτουργικό σύστημα με πολύ χαμηλές απαιτήσεις υλικού


 

Το Lubuntu είναι ένα γρήγορο και ελαφρύ λειτουργικό σύστημα. Ο πυρήνας του συστήματος βασίζεται στο Ubuntu. Πρόκειται βασικά για μια διανομή βασισμένη στο Ubuntu που σαν κύριους στόχους έχει την ελαχιστοποίηση των απαιτήσεων σε υπολογιστικούς πόρους και την εξοικονόμηση ενέργειας, χωρίς όμως να χαθεί η χρηστικότητα και οι δυνατότητες που προσφέρονται από μια κύρια διανομή σαν το Ubuntu. Χρησιμοποιεί την LXDE επιφάνεια εργασίας, και μια ποικιλία από εφαρμογές Το λογισμικό έχει επικεντρωθεί στην ταχύτητα και την ενεργειακή αποδοτικότητα κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τις πολύ χαμηλές απαιτήσεις υλικού  που σημαίνει ότι μπορεί να  εγκατασταθεί και σε παλαιότερης τεχνολογίας υπολογιστές.

 Lubuntu :16.4

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux


Lubuntu : Λειτουργικό σύστημα με πολύ χαμηλές απαιτήσεις υλικού
4/ 5 stars - " Lubuntu : Λειτουργικό σύστημα με πολύ χαμηλές απαιτήσεις υλικού"   Το Lubuntu είναι ένα γρήγορο και ελαφρύ λειτουργικό σύστημα. Ο πυρήνας του συστήματος βασίζεται στο Ubuntu. Πρόκειται βασικά για μια...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>