10 Σεπτεμβρίου 2016

iTools : Διαχειριστείτε τις εφαρμογές και τα αρχεία σας σε iPad, iPhone, iPad ή iPod Touch από τα windows
- To iTools είναι μια δωρεάν εναλλακτική λύση για αντί του iTunes. Πρόκειται για μια απλή και ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση των iPad, iPhone, iPad ή το iPod Touch με το οποίο μπορείτε μεταφέρετε και να διαχειριστείτε αρχεία, εφαρμογές, μουσική, φωτογραφίες και βίντεο από το κινητό στον υπολογιστή. 

- Υποστηρίζει όλες τις σειρές των iPhone, iPad, iPod Touch. Με iTools, και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση όλο το σύστημα αρχείων της συσκευής σας από τον υπολογιστή σας  επιτρέποντάς σας να να διαχειρίζεστε τη βιβλιοθήκη πολυμέσων και να συγχρονίζετε  μουσική, βίντεο και φωτογραφίες με την Apple συσκευή σας. Μπορείτε να απεγκαταστήσετε ή να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των εφαρμογών σας  και ελέγξτε για διαθέσιμες ενημερώσεις. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του  είναι η δυνατότητα που σας παρέχει να διαχειρίζεστε και να επεξεργάζεστε όλα τα περιεχόμενα  όπως επαφές, μηνύματα, σημειώσεις, ημερολόγιο και το ιστορικό κλήσεων.

ΒΙΝΤΕΟ- Ωστόσο, εκτός από την κλασική διαχείριση των συσκευών σας διαθέτει και άλλες δυνατότητες όπως η βελτιστοποίηση των εφαρμογών σας αλλά και τη δυνατότητα να προβάλετε την εικόνα από την συσκευή σας στην οθόνη του υπολογιστή σας. Για την δυνατότητα αυτή αρκεί να πατήσετε στην επιλογή Toolbox και μετά να πατήσετε στο εικονίδιο Real Time Desctop. 

 iTools : 3.2.1.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsΔεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια