15 Μαρτίου 2017

iTools : Η εναλλακτική διαχείριση για εφαρμογές και αρχεία σε iPad, iPhone, iPad ή iPod Touch από τα windows
- To iTools είναι μια δωρεάν εναλλακτική λύση για αντί του iTunes. Πρόκειται για μια απλή και ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση των iPad, iPhone, iPad ή το iPod Touch με το οποίο μπορείτε μεταφέρετε και να διαχειριστείτε αρχεία, εφαρμογές, μουσική, φωτογραφίες και βίντεο από το κινητό στον υπολογιστή. 

- Υποστηρίζει όλες τις σειρές των iPhone, iPad, iPod Touch. Με iTools, και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση όλο το σύστημα αρχείων της συσκευής σας από τον υπολογιστή σας  επιτρέποντάς σας να να διαχειρίζεστε τη βιβλιοθήκη πολυμέσων και να συγχρονίζετε  μουσική, βίντεο και φωτογραφίες με την Apple συσκευή σας. Μπορείτε να απεγκαταστήσετε ή να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των εφαρμογών σας  και ελέγξτε για διαθέσιμες ενημερώσεις. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του  είναι η δυνατότητα που σας παρέχει να διαχειρίζεστε και να επεξεργάζεστε όλα τα περιεχόμενα  όπως επαφές, μηνύματα, σημειώσεις, ημερολόγιο και το ιστορικό κλήσεων.

 iTools : 3.3.9.5

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
iTools : Η εναλλακτική διαχείριση για εφαρμογές και αρχεία σε iPad, iPhone, iPad ή iPod Touch από τα windows
4/ 5 stars - " iTools : Η εναλλακτική διαχείριση για εφαρμογές και αρχεία σε iPad, iPhone, iPad ή iPod Touch από τα windows" - To iTools είναι μια δωρεάν εναλλακτική λύση για αντί του iTunes. Πρόκειται για μια απλή και ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση τω...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>