27 Ιανουαρίου 2017

Game Downloader : Kατεβάστε περισσότερα από 200 δωρεάν παιχνίδια για τα WindowsΤο Game Downloader είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα ανοικτού κώδικα με το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε περισσότερα από 200 δωρεάν παιχνίδια, επιλέγοντας τη κατηγορία παιχνιδιών και στη συνέχεια, οποιοδήποτε παιχνίδι από τη διαθέσιμη λίστα, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε χειροκίνητη αναζήτηση για να βρείτε και να κατεβάσετε το παιχνίδι που επιθυμείτε. Μάλιστα στο μενού του προγράμματος αφού επιλέξετε τη σχετική κατηγορία και πατήσετε επάνω στο παιχνίδι που θέλετε να κατεβάσετε θα βρείτε μία σύντομη περιγραφή του, σύνδεσμο της ιστοσελίδας του δημιουργού και σύνδεσμο στο Youtube για να το δείτε σε βίντεο. Όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια είναι δωρεάν, τέλος το πρόγραμμα και η βάση δεδομένων των παιχνιδιών ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Game Downloader : 4.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Game Downloader : Kατεβάστε περισσότερα από 200 δωρεάν παιχνίδια για τα Windows
4/ 5 stars - "Game Downloader : Kατεβάστε περισσότερα από 200 δωρεάν παιχνίδια για τα Windows" Το Game Downloader είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα ανοικτού κώδικα με το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε περισσότερα από 200 δωρεάν παιχνίδια,...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>