Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

06 Ιουνίου 2015

Ashampoo Photo Commander Free : Οργανώστε και επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας
Το Ashampoo Photo Commander είναι ίσως από τα καλύτερα προγράμματα για την οργάνωση, επεξεργασία, κοινή χρήση και την παρουσίαση των ψηφιακών φωτογραφιών σας. Εκτός από αυτό, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για τη διαχείριση των αρχείων ήχου και βίντεο σας. Η εύρεση των φωτογραφιών είναι μία απλή υπόθεση χωρίς να έχει σημασία το πόσο μεγάλη είναι η συλλογή σας. Μπορείτε να ταξινομήσετε και να αναζητήσετε εικόνες και διπλές εικόνες από τα ονόματα, τις ετικέτες και άλλα χαρακτηριστικά, να δείτε τη συλλογή σας από το φάκελο ή την ημερομηνία, να κάνετε προεπισκόπηση της μικρογραφίας σε όλες τις εικόνες σας και πολλά άλλα. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ashampoo Photo Commander Free : Οργανώστε και επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Ashampoo Photo Commander Free : Οργανώστε και επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας" Το Ashampoo Photo Commander είναι ίσως από τα καλύτερα προγράμματα για την οργάνωση, επεξεργασία, κοινή χρήση και την παρουσίαση τω...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>