Apowersoft Free Online Audio Recorder : Online πρόγραμμα εγγραφής ήχου σε απευθείας σύνδεση



Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Apowersoft Free Online Audio Recorder : Online πρόγραμμα εγγραφής ήχου σε απευθείας σύνδεση

read

Mία online υπηρεσία με μία κάπως ασυνήθιστη εργασία για online εφαρμογή, πρόκειται για ένα online πρόγραμμα εγγραφής ήχου που σας επιτρέπει να καταγράψετε αρχεία audio σε απευθείας σύνδεση, χωρίς να εγκαταστήσετε τίποτα στον υπολογιστή σας. Είναι πολύ απλό στη χρήση και σας δίνει τη δυνατότητα να καταγράψετε οποιοδήποτε ήχο από τις εισόδους της κάρτας ήχου του υπολογιστή σας.

Για να χρησιμοποιήσετε  την εφαρμογή και να εξασφαλίσετε ότι λειτουργεί ομαλά στο πρόγραμμα περιήγησής σας, οι χρηστές για την πρώτη φορά χρειάζεται να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα εκκίνησης. Κατόπιν, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον εγγραφέα ήχου με ένα και μοναδικό κλικ.

Αφού επισκεφθούμε την εφαρμογή Apowersoft Free Online Audio Recorder πατάμε στο κουμπί της εφαρμογής έναρξη εφαρμογής περιμένετε λίγο μέχρι να ξεκινήσει η εφαρμογή και επιλέξτε πηγή εισόδου. Ελέγξτε την ηχογράφηση κάνοντας κλικ στα πλήκτρα ¨Έναρξη¨, ¨Παύση¨ και ¨Διακοπή¨  και  πατήστε το πλήκτρο ¨Εμφάνιση στον Φάκελο¨ για να εντοπίσετε το εγγεγραμμένο αρχείο στον κατάλογο εξόδου.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!