Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

28 Ιουνίου 2016

addappt: up-to-date contacts : Ενημερωθείτε άμεσα όταν οι φίλοι σας αλλάζουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο τηλέφωνό τους


Κάποια στιγμή, αν θελήσετε να αλλάξετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας σε θα πρέπει να τον κοινοποιήσετε όλες τις επαφές σας, αντίστοιχα αν κάποιος φίλος σας αλλάξει το τηλέφωνο του και δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να πάρετε από κάποιον τον άλλο θα πρέπει να βρείτε τρόπο να το αναζητήσετε από τον ίδιο ή από κάποιον από τους κοινούς σας φίλους. Αυτά έως σήμερα, αφού η εφαρμογή addappt, αναλαμβάνει να σας βοηθήσει ώστε ενημερώσετε τις επαφές σας αυτόματα χωρίς εσείς να κάνετε τίποτα αφού για όλους τους συνδεδεμένους χρήστες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή όταν αλλάζουν τον αριθμό τηλεφώνου τους το email , ή προσθέτουν νέα στοιχεία επικοινωνίας θα ενημερώνονται πλέον αυτόματα. addappt: up-to-date contacts : Ενημερωθείτε άμεσα όταν οι φίλοι σας αλλάζουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο τηλέφωνό τους
4/ 5 stars - "addappt: up-to-date contacts : Ενημερωθείτε άμεσα όταν οι φίλοι σας αλλάζουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο τηλέφωνό τους" Κάποια στιγμή, αν θελήσετε να αλλάξετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας σε θα πρέπει να τον κοινοποιήσετε όλες τις επαφές σας, αντίστοιχ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>