Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

03 Σεπτεμβρίου 2017

Πώς να διαγράψτε τα προηγούμενα σημεία επαναφοράς των WindowsΑν έχετε λίγο χώρο στον σκληρό σας δίσκο ή αν για οποιοδήποτε άλλο λόγο θέλετε να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας από τα άχρηστα αρχεία και τα παλιότερα σημεία επαναφοράς των Windows υπάρχει ένας απλός τρόπος και μάλιστα μέσα από την ενσωματωμένη εφαρμογή καθαρισμού των Windows.
ΒΗΜΑΤΑ
1
Κάντε δεξί κλικ στον σκληρό δίσκο που είναι εγκατεστημένα τα windows και με δεξί κλικ επιλέξτε ιδιότητες.

2
Στην επόμενη καρτέλα πατήστε εκκαθάριση δίσκου και περιμένετε λίγο μέχρι η εφαρμογή να συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες.


3
Πατήστε στο κουμπί εκκαθάριση αρχείων συστήματος δίσκου και περιμένετε λίγο μέχρι η εφαρμογή να συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες.

4
Στην επόμενη καρτέλα πατήστε στο κουμπί περισσότερες επιλογές . Στο πεδίο επαναφορά συστήματος και σκιώδη αντίγραφα  πατήστε εκκαθάριση.5
Τέλος στην επόμενη  καρτέλα επιβεβαίωσης  πατήστε διαγραφή.Πώς να διαγράψτε τα προηγούμενα σημεία επαναφοράς των Windows
4/ 5 stars - "Πώς να διαγράψτε τα προηγούμενα σημεία επαναφοράς των Windows" Αν έχετε λίγο χώρο στον σκληρό σας δίσκο ή αν για οποιοδήποτε άλλο λόγο θέλετε να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας από τα άχρηστα αρχ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>