09 Ιουνίου 2017

Πώς να διαγράψτε τα προηγούμενα σημεία επαναφοράς των WindowsΑν έχετε λίγο χώρο στον σκληρό σας δίσκο ή αν για οποιοδήποτε άλλο λόγο θέλετε να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας από τα άχρηστα αρχεία και τα παλιότερα σημεία επαναφοράς των Windows υπάρχει ένας απλός τρόπος και μάλιστα μέσα από την ενσωματωμένη εφαρμογή καθαρισμού των Windows
ΒΗΜΑΤΑ
1
Κάντε δεξί κλι στον σκληρό δίσκο που είναι εγκατεστημένα τα windows και επιλέξτε ιδιότητες (Properties).
2
Στην επόμενη καρτέλα πατήστε εκκαθάριση δίσκου (Disk Cleanup) και περιμένετε λίγο μέχρι η εφαρμογή να συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες.

3
Πατήστε στο κουμπί εκκαθάριση αρχείων συστήματος (Clean Up system files) και περιμένετε λίγο μέχρι η εφαρμογή να συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες.
4
Στην επόμενη καρτέλα πατήστε στο κουμπί περισσότερες επιλογές (more options).Τέλος στο πεδίο επαναφορά συστήματος και σκιώδη αντίγραφα (system restore and shadow copies) πατήστε καθαρισμός και επιβεβαιώστε την επιλογή σας.


Πώς να διαγράψτε τα προηγούμενα σημεία επαναφοράς των Windows
4/ 5 stars - "Πώς να διαγράψτε τα προηγούμενα σημεία επαναφοράς των Windows" Αν έχετε λίγο χώρο στον σκληρό σας δίσκο ή αν για οποιοδήποτε άλλο λόγο θέλετε να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας από τα άχρηστα αρχ...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια