28 Ιουνίου 2016

VirusTotal for Android : Δωρεάν online υπηρεσία ανίχνευσης κακόβουλων εφαρμογών
Το VirusTotal.com μια δωρεάν online υπηρεσία ανίχνευσης που ελέγχει ύποπτα αρχεία χρησιμοποιώντας 40 + Anti-virus εφαρμογές. Διευκολύνει τη γρήγορη ανίχνευση των ιών, worms, trojans, όλων των ειδών malware και παρέχει αξιόπιστα αποτελέσματα πρόληψη τυχόν ψευδών θετικών περιπτώσων.

Ειναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι εκτός από μεμονωμένα αρχεία που μπορούμε να υποβάλουμε για ανάλυση είναι δυνατότητα του να ελέγχει και να αξιολογεί από πλευρά ασφαλείας ιστοσελίδες, και ip address.Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να ελέγξουμε την ασφάλεια μίας ιστοσελίδας και να δούμε τους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να κρύβει αν την επισκεφθούμε.

Η έκδοση για  κινητά Android απλοποιεί τη διαδικασία σάρωσης  για εφαρμογές Android στη συσκευή σας (κινητό, tablet, κλπ) και σας επιτρέπει να εκτελέσετε αναζητήσεις για όλες τις ύποττες  εφαρμογές στη συσκευή σας, καθώς και να ανεβάσετε οποιοδήποτε αρχείο που μπορεί να σας είναι είναι άγνωστο  έτσι ώστε να εξακριβώσετε την ασφάλεια του.

Σημειώστε ότι το VirusTotal για το Android δεν  antivirus για προστασία σε πραγματικό χρόνο, έτσι, δεν είναι υποκατάστατο για οποιοδήποτε προϊόν προστασίας από ιούς,  είναι απλά λενα προιόν για να αποκτήσετε μια δεύτερη γνώμη σχετικά με την ασφάλεια των εφαρμογών σας ή για αρχεία που πιθανώς κρίνεται ύποπτα.VirusTotal for Android : Δωρεάν online υπηρεσία ανίχνευσης κακόβουλων εφαρμογών
4/ 5 stars - "VirusTotal for Android : Δωρεάν online υπηρεσία ανίχνευσης κακόβουλων εφαρμογών" Το VirusTotal.com μια δωρεάν online υπηρεσία ανίχνευσης που ελέγχει ύποπτα αρχεία χρησιμοποιώντας 40 + Anti-virus εφαρμογές. Διευκολ...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια