Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

10 Ιουλίου 2015

Software Ideas Modeler Standard : Ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία UML διαγραμμάτων
Το Software Ideas Modeler Standard είναι ένα ελαφρύ και ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία UML διαγραμμάτων. Υποστηρίζει πολλούς τύπους και θα σα βοηθήσει να φτιάξετε σχεδόν οποιοδήποτε διάγραμμα αφού οι δυνατότητές του εξαιρετικά μεγάλες. Τα διαγράμματα μπορούν να εξαχθούν σε πολλαπλές μορφές εικόνας και διανυσματικά γραφικά WMF, EMF, SVG  Βitmap και μορφή PNG. Υποστηρίζει την παραγωγή πηγαίου κώδικα (C #, C ++, Java, VB.NET, PHP, Ruby, SQL DDL), και μπορεί να να εξάγει τα διαγράμματα σε  μορφές εικόνας (BMP, PNG, JPG, GIF, TIFF, SVG, WMF, EMF) και PDF.

Software Ideas Modeler Standard : 8.51

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Software Ideas Modeler Standard : Ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία UML διαγραμμάτων
4/ 5 stars - "Software Ideas Modeler Standard : Ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία UML διαγραμμάτων" Το Software Ideas Modeler Standard είναι ένα ελαφρύ και ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία UML διαγραμμάτων. Υποστηρίζει πολλούς τ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>