//Add More external stylesheets Remove Empty Directories : Διαγράψτε τους άδειους φακέλους από τα Windows



Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Remove Empty Directories : Διαγράψτε τους άδειους φακέλους από τα Windows

read

Αν είσαι ένας από εκείνους που αγαπούν να διατηρούν τον υπολογιστή τους οργανωμένο και καθαρό, τότε το θέμα της αφαίρεσης κενών φακέλων σίγουρα σε αφορά. Είναι γεγονός ότι με την πάροδο του χρόνου, ο υπολογιστής μας μπορεί να γεμίσει με πολλούς άχρηστους φακέλους που δεν κάνουν τίποτα παρά μόνο να πιάνουν χώρο και να μπερδεύουν τη δομή των αρχείων μας. Ευτυχώς, υπάρχει μια εξαιρετική λύση για αυτό το πρόβλημα, το Remove Empty Directories.

Eίναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που σου επιτρέπει να εντοπίζεις και να αφαιρείς αυτομάτως τους κενούς φακέλους από τον υπολογιστή σου. Με μια απλή διαδικασία, το πρόγραμμα σκανάρει τον υπολογιστή σου και εντοπίζει αυτόματα τους φακέλους που δεν περιέχουν κανένα αρχείο. Έπειτα, μπορείς να επιλέξεις να τους διαγράψεις με ένα απλό κλικ, απελευθερώνοντας έτσι χώρο στον υπολογιστή σου.

Το καλύτερο είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σου. Μπορείς να ορίσεις ποιούς φακέλους θέλεις να σκανάρει το πρόγραμμα και ποιούς όχι, καθώς επίσης μπορείς να ορίσεις αν θέλεις να διαγράφει αυτόματα τους κενούς φακέλους ή να λαμβάνεις πρώτα μια επιβεβαίωση από εσένα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να έχεις πλήρη έλεγχο πάνω στο πώς το πρόγραμμα λειτουργεί, προσαρμόζοντάς το ακριβώς στις ανάγκες σου.

Με την χρήση του Remove Empty Directories μπορούμε πολύ εύκολα να βρούμε τους κενούς φακέλους και να τους διαγράψουμε, ακολουθώντας την εξής σειρά : Εγκαταστήστε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας τρέξτε το, επιλέξτε τον δίσκο που επιθυμείτε και πατήστε στο κουμπίscan folders, τέλος αφού το πρόγραμμα ολοκληρώσει το έλεγχο θα εμφανίσει το σύνολο των κενών φακέλων, από εκεί και μετά πατήστε στο κουμπί Delete Foldersκαι το πρόγραμμα θα αναλάβει να τους διαγράψει με ασφάλεια. Αφού ξεκινήσετε το σκανάρισμα των φακέλων, θα χρειαστεί να περιμένετε λίγη ώρα έως ότου το πρόγραμμα βρει τα κατάλληλα προς διαγραφή αρχεία.

Συνοψίζοντας, το Remove Empty Directories είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τον υπολογιστή σου οργανωμένο και καθαρό. Με την ευελιξία που προσφέρει και την ευκολία χρήσης του, δεν υπάρχει λόγος να μην το δοκιμάσεις. Κατέβασε το  σήμερα και αποχαιρέτα τους κενούς φακέλους από τον υπολογιστή σου.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Remove Empty Directories


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!