Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

22 Αυγούστου 2017

Pismo File Mount Audit Package : Xρησιμοποιήστε τα περιεχόμενα από αρχεία ZIP, ISO, ISO ως εικονικούς φακέλους
To Pismo File Mount Audit είναι μια εφαρμογή των Windows που επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τα περιεχόμενα από αρχεία ZIP, ISO, στο σύστημα αρχείων ως εικονικούς φακέλους. Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο δωρεάν για προσωπική και επαγγελματική χρήση. Υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις των Microsoft Windows από τα Windows XP  32 bit και 64 bit, Windows Server 2003, 32 bit και 64 bit, Windows Vista, 32 bit και 64 bit, Windows Server 2008, 32 bit και 64 bit, Windows 7, 32 bit και 64 bit . Η προσάρτηση των αρχείων γίνεται ως εξής, επιλέξτε το αρχείο που θέλετε να προσαρτήσετε ας πούμε για παράδειγμα ένα ISO αρχείο, κάντε δεξί κλικ με το ποντίκι σας επάνω του και πατήστε , στο παραθυράκι που θα ανοίξει από την επιλογή map drive και καθορίσετε ποιο γράμμα θα έχει. Κάντε κλικ τώρα στο My computer και θα  το δείτε μέσα στις συσκευές σας.

Pismo File Mount Audit Package Build 1.86

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Pismo File Mount Audit Package : Xρησιμοποιήστε τα περιεχόμενα από αρχεία ZIP, ISO, ISO ως εικονικούς φακέλους
4/ 5 stars - "Pismo File Mount Audit Package : Xρησιμοποιήστε τα περιεχόμενα από αρχεία ZIP, ISO, ISO ως εικονικούς φακέλους" To Pismo File Mount Audit είναι μια εφαρμογή των Windows που επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τα περιεχόμενα από αρχεία ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>