Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

01 Οκτωβρίου 2017

Intel Solid State Drive Toolbox : Λογισμικό διαχείρισης δίσκων SSDsΛογισμικό διαχείρισης δίσκων SSDs που σας επιτρέπει να δείτε τις τρέχουσες πληροφορίες κίνησης για δίσκους Solid-State (Intel SSDs), συμπεριλαμβανομένων του αριθμού αριθμού μοντέλου, την ικανότητα,  την έκδοση του firmware την καλή κατάσταση του δίσκου, την εκτιμώμενη εκτιμώμενη διάρκεια ζωής του, SMART χαρακτηριστικά (είναι διαθέσιμα και για σκληρούς δίσκους) προσδιορισμός  πληροφοριών συσκευής (επίσης διαθέσιμο για σκληρούς δίσκους και μη Intel SSDs) βελτιστοποίηση της απόδοσης SSD, βελτιστοποίηση της απόδοσης σε συνδεσμολογία RAID 0 και άλλα.

Intel Solid State Drive Toolbox : 3.4.7

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Intel Solid State Drive Toolbox : Λογισμικό διαχείρισης δίσκων SSDs
4/ 5 stars - "Intel Solid State Drive Toolbox : Λογισμικό διαχείρισης δίσκων SSDs" Λογισμικό διαχείρισης δίσκων SSDs που σας επιτρέπει να δείτε τις τρέχουσες πληροφορίες κίνησης για δίσκους Solid-State (Intel SSDs), σ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>