18 Αυγούστου 2016

Image Uploader : Ανεβάστε αρχεία και εικόνες σε πάνω από 30 υπηρεσίες hosting, κάντε capture και εξάγετε εικόνες από βίντεοΤο Image Uploader αποτελεί ίσως την καλύτερη λύση που θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε εικόνες και αρχεία σε περισσότερες από 20 hostings υπηρεσίες. Επίσης παρέχει την δυνατότητα να φορτώσετε αρχεία στο δικό σας FTP server, όμως εκτός από ένας υπέροχος uploader μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν εφαρμογή Capture. Ακόμη θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε βίντεο προσφέροντας σας τη δυνατότητα εξαγωγής εικόνων. Υποστηρίζει τις πιο διαδεδομένες μοφές βίντεο όπως AVI, MPG, VOB, WMV, MKV, TS, MOV (αυτό εξαρτάται από codecs DirectShow που έχετε εγκαταστήσει στο σύστημά σας) για την πλήρη υποστήριξη συνιστάται να εγκαταστήσετε το K-Lite Codec Pack. 

ΒΗΜΑΤΑ

1
Για να ανεβάσετε κάποια εικόνα εικόνα ή αρχείο στον server που επιθυμείτε, πατήστε το αντίστοιχο κουμπί που δείτε στο μενού της εφαρμογής, για παράδειγμα αν θέλετε να ανεβάσετε κάποια εικόνα, πατήστε Add Images επιλέξτε την εικόνα που θέλετε να ανεβάσετε και πατήστε επόμενο.
2
Αν για κάποιο λόγο ξεχάσατε ή θέλετε να ανεβάσετε περισσότερες εικόνες πατήστε στο Add Files, και πατήστε επόμενο.
3
Κάντε κλικ επάνω στην επιλογή server to host your image επιλέξτε σε ποιά υπηρεσία θέλετε να τις ανεβάσετε.
4
Κάντε κλικ στην επιλογή specify account προσθέστε τα στοιχεία του λογαρισμού σας ( username, pawword) και πατήστε upload, από εκεί και αφού ολοκληρώσατε πατήστε τέλος.


CAPTURE

Όπως γράψαμε στην εισαγωγή μας το πρόγραμμα εκτός των άλλων διαθέτει και δυνατότητες Capture. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε εικόνες από συγκεκριμένα τμήματα της οθόνης σας να τα σώσετε στον υπολογιστή σας η να τα ανεβάσετε σε κάποιον από τους διαθέσιμους image hosting. Για να ενεργοποιήσετε την λειτουργία Capture πατήστε στο Screen Caprure και επιλέξτε το πεδίο που επιθυμείτε.


Εξαγωγή εικόνων από βίντεο

Τέλος, αξίζει να περιγράψουμε και την δυνατότητα εξαγωγής εικόνων από οποιοδήποτε βίντεο και μάλιστα σε αριθμό που θα ορίσουμε εμείς. Σε αυτή την περίπτωση πατήστε στην επιλογή import videos και κάντε κλικ στο βίντεο σας. Στην επόμενη καρτέλα καθορίστε τον αριθμό των εικόνων που θέλετε να εξαχθούν αυξομοιώνοντας τον από την επιλογή nuber of frames και τέλος πατήστε στο κουμπί Grab.

Εν κατακλείδι,, πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με πολλές δυνατότητες που αξίζει να το έχουμε στον υπολογιστή μας.

Image Uploader : 1.3.1.4318

 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsΔεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια