Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

25 Μαΐου 2015

Λύστε προβλήματα flash που προκαλούν κολλήματα και καθυστερήσεις στον Firefox


O Firefox είναι ίσως ο καλύτερος Browser με διαφορά εδώ και χρόνια και χρησιμοποιείται απο εκατομύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Όμως από το το 2012 και μετά όταν η Adobe για λόγους ασφαλείας πρόσθεσε την τεχνολογία Protected Mode (είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή για χρήση σε περιεχόμενο Flash), κάποιοι χρήστες αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα (διακοπές κολλήματα, καθυστερήσεις κ.λ.π ) σε ιστοσελίδες με περιεχόμενο flash.   Αν και όπως είπαμε παραπάνω για λόγους αφαλείας θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το Protected Mode στην περίπτωση που αντιμετωπίζετε σοβαρά προβλήματα με την χρήση της υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσετε. 

Πρώτα απ΄όλα, θα πρέπει να αναζητήσετε το αρχείο mms.cfg το οποίο θα βρείτε για όσους έχετε Windows 32 Bit στην διαδρομή : C:\Windows\System32\Macromed\Flash\ και για όσους τρέχετε Windows 64 Bit  στη διαδρομή : C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\ αντιγράψτε το αρχείο mms.cfg κάπου στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας κάντε δεξί κλικ με το ποντίκι σας και πατήστε Edit ανοίξτε το με το Notepad και προσθέστε κάτω το SilentAutoUpdateEnable=1 και το AutoUpdateDisable=0  την λέξη ProtectedMode = 0

σώστε τις αλλαγές και κάντε αντιγραφή το αρχείο στην αρχική του θέση κάνοντας replace το αρχικό. Αυτό ήταν, απο εκεί και μετά ανοίξτε τον firefox και τρέξτε οποιαδήποτε ιστοσελίδα με περιεχόμενο flash χωρίς προβλήματα. 


Λύστε προβλήματα flash που προκαλούν κολλήματα και καθυστερήσεις στον Firefox
4/ 5 stars - "Λύστε προβλήματα flash που προκαλούν κολλήματα και καθυστερήσεις στον Firefox" O Firefox είναι ίσως ο καλύτερος Browser με διαφορά εδώ και χρόνια και χρησιμοποιείται απο εκατομύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Όμως...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>