Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

15 Ιουλίου 2016

Επαναφέρετε τον Firefox στις αρχικές του ρυθμίσεις χωρίς να χάσετε τους κωδικούς και τους σελιδοδείκτες σαςO firefox αποτελεί την πρώτη επιλογή αρκετών χρηστών σε όλο τον κόσμο για την καθημερινή πλοήγηση στο internet. Με την πάροδο του χρόνου, όμως, είναι πιθανό να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στη σωστή λειτουργία του browser όπως η χαμηλή απόκριση της εφαρμογής, η διακοπή λειτουργίας (crash) κλπ., που ενδεχομένως να οφείλονται σε πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες. Αν και τα προβλήματα προκαλούνται, σε μεγάλο βαθμό, από επεκτάσεις και διάφορες εργαλειοθήκες (toolbars) που εγκαθιστά ο εκάστοτε χρήστης, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί κανόνα, κάνοντας πολλές φορές ακόμα πιο δύσκολη την αντιμετώπιση τους.

Τη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις έρχεται να δώσει το refresh firefox, ένα σχετικά νέο χαρακτηριστικό της με το οποίο φροντίζει να αντιμετωπίσει όλα τα πιθανά τεχνικά προβλήματα επαναφέροντας τον Firefox στις «εργοστασιακές» του ρυθμίσεις χωρίς όμως να χάσετε ουτε τους αποθηκευμένους κωδικούς σας ούτε και τους σελιδοδείκτες σας. Η όλη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουμε είναι πάρα πολύ απλή και περιγράφεται στο παρακάτω βίντεο


Επαναφέρετε τον Firefox στις αρχικές του ρυθμίσεις χωρίς να χάσετε τους κωδικούς και τους σελιδοδείκτες σας
4/ 5 stars - "Επαναφέρετε τον Firefox στις αρχικές του ρυθμίσεις χωρίς να χάσετε τους κωδικούς και τους σελιδοδείκτες σας" O firefox αποτελεί την πρώτη επιλογή αρκετών χρηστών σε όλο τον κόσμο για την καθημερινή πλοήγηση στο internet. Με την πάροδο το...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>