//Add More external stylesheets Face retouch : Επεξεργαστείτε πρόσωπα και αφαιρέστε τις ατέλειες και άλλα αρνητικά χαρακτηριστικά



Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Face retouch : Επεξεργαστείτε πρόσωπα και αφαιρέστε τις ατέλειες και άλλα αρνητικά χαρακτηριστικά

read

Δωρεάν on-line εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε πρόσωπα και να αφαιρέσετε ατέλειες και άλλα αρνητικά στοιχεία. Αφαιρεί αυτόματα τα κόκκινα μάτια και τις ατέλειες της επιδερμίδας (σπυράκια, ρυτίδες, κλπ), κάνει την εμφάνιση του δέρματος ματ και λευκαίνει τα δόντια. Χάρη στον εξελιγμένο αλγόριθμο ανίχνευσης προσώπου το ρετουσάρισμα εφέ είναι πλήρως αυτοματοποιημένο. 

Έτσι, πρώτα ο αλγόριθμος βρίσκει τα μάτια σε μια φωτογραφία, στη συνέχεια, τα σαρώνει για το φαινόμενο των κόκκινων ματιών και διορθώνει το χρώμα αν χρειαστεί, ομοίως, εκτελεί ρετούς στο δέρμα αναλύοντας το χρώμα του αφαιρώντας τις ατέλειες . Εκτός αυτού, ο αλγόριθμος ομορφαίνει την εμφάνιση ενός ατόμου με την λεύκανση των δοντιών και του άσπρου των ματιών.

Το πλήρως αυτόματο ρετουσάρισμα προσώπου Μακιγιάζ Δέρματος ολοκληρώνεται με την λείανση του δέρματος, συμπεριλαμβανομένης της απομάκρυνσης από το πρόσωπο λάμψης, λίπους, ιδρώτα, ατελειών και ρυτίδων. Παράλληλα θα να ενισχύσει το χρώμα των ματιών και θα λευκάνει τα δοντιών για ένα τέλειο χαμόγελο. 

Η χρήση του είναι πολύ απλή, αφού συνδεθείτε με την εφαρμογή πατήστε στο κουμπί Enhance Your Photo και ανεβάστε την φωτογραφία σας από τον υπολογιστή ή το Facebook.Ο αλγόριθμος του προγράμματος επεξεργάζεται την φωτογραφία και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχετε το αποτέλεσμα, από εκεί και μετά πατήστε στην επιλογή save and share για σώσετε την φωτογραφία ή να τις μοιράσετε. Για δείτε σε πραγματικό χρόνο τις διαφορές όταν έχει τελειώσει η επεξεργασία κάντε κλικ στην επιλογή see original και δείτε άμεσα τις διαφορές του πριν και του μετά.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!