Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

16 Μαΐου 2015

eXtra Buttons : Προσθέστε επιπλέον κουμπιά στα παράθυρα διαλόγων των Windows
Προσθέστε επιπλέον κουμπιά στα παράθυρα διαλόγων του λειτουργικού σας συστήματος. Σας δίνει μέχρι και 9 ανάμικτα διαμορφώσιμα κουμπιά έτσι ώστε να εμπλουτίσετε τα παράθυρα διαλόγων και μενού και να οργανώσετε καλύτερα τα παράθυρα των εφαρμογών σας, επί πλέον δεν χρειάζεστε ειδικές δεξιότητες για τη χρήση του προγράμματος που είναι αρκετά εύκολη. Για καθορίσετε ποιά επιπλέον κουμπία θα χρησιμοποιήσετε κάντε κλικ στη γραμμή εργασιών το εικονίδιο του eXtra Buttons


και πατήστε options, κάντε κλικ στην επιλογή Buttons Set και επιλέξτε τις λειτουργίες που θέλετε να προσθέσετε κλικάροντας απο τα αριστερά κάθε στοιχείο που θέλετε να προσθέσετε και μετά πατώντας Add. Κατά τη γνώμη μου οι λειτουργίες που θα πρέπει οποσδήποτε να προσθέσετε είναι οι : Always on Top, Send To Tray, Rool up/ Unroll,Full Screen και Clik Trough .Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


eXtra Buttons : Προσθέστε επιπλέον κουμπιά στα παράθυρα διαλόγων των Windows
4/ 5 stars - "eXtra Buttons : Προσθέστε επιπλέον κουμπιά στα παράθυρα διαλόγων των Windows" Προσθέστε επιπλέον κουμπιά στα παράθυρα διαλόγων του λειτουργικού σας συστήματος. Σας δίνει μέχρι και 9 ανάμικτα διαμορφώσιμα κουμπι...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>