Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

03 Μαΐου 2015

Πόσο χρονών είσαι, ή μάλλον πόσο χρονών φαίνεσαι;Πόσο χρονών είσαι ή μάλλον πόσο χρονών φαίνεσαι; Αυτή  είναι η νέα Online εφαρμογή επεξεργασίας προσώπου από τη Microsoft που αναλύει τη φωτογραφία σας και μαντεύει την ηλικία σας. Απλά ανεβάστε μία φωτογραφία με το πρόσωπό σας, ή ακόμη και μία φωτογραφία με πολλά πρόσωπα και η εφαρμογή αφού τα αναλύσει ένα ένα θα εμφανίσει σε κάθε ένα ξεχωριστά την ηλικία τους. Μην με ρωτήσετε αν πέφτει μέσα στους υπολογισμούς γιατί αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ωστόσο μπορώ να σύμφωνα με τις εκτιμήσεις από τις δοκιμές που έκανα με γνωστά μου πρόσωπα που γνωρίζω την ηλικία τους ότι η ακρίβεια υπολογισμού κυμαίνεται γύρω στο +5-10% πάνω κάτω χωρίς ωστόσο το ποσοστό αυτό να αποτελεί και τον κανόνα.

Author's Website:


Πόσο χρονών είσαι, ή μάλλον πόσο χρονών φαίνεσαι;
4/ 5 stars - "Πόσο χρονών είσαι, ή μάλλον πόσο χρονών φαίνεσαι;" Πόσο χρονών είσαι ή μάλλον πόσο χρονών φαίνεσαι; Αυτή  είναι η νέα Online εφαρμογή επεξεργασίας προσώπου από τη Microsoft που αναλύ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>