Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

26 Ιανουαρίου 2017

Antivirus Live CD : Live CD για προστασία από ιούς σχεδιασμένο για διαχειριστές


To Antivirus Live CD είναι ένα ελαφρύ live CD σχεδιασμένο για διαχειριστές συστημάτων (administrators) και όχι μόνο, που χρειάζονται ένα σαρωτή προστασίας από ιούς, για συνδέσεις Ethernet (συμπεριλαμβανομένης Ασύρματης σύνδεσης Wi-Fi) και dial-up (συμπεριλαμβανομένων των γρήγορων USB μόντεμ) και οποιονδηποτε συνδέσεων Internet για να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις της βάσης δεδομένων υπογραφών των ιών
- Όλες οι κατατμήσεις προσαρτώνται αυτόματα κατά την εκκίνηση, έτσι ώστε να μπορεί να σαρωθεί από το ClamAV (τα συστήματα αρχείων που υποστηρίζονται είναι οι εξής: btrfs, ext2, ext3, ext4, f2fs, fat16, fat32, hfs, hfs+, jfs, nilfs2, ntfs, reiser4, reiserfs, και xfs). Οι εικόνες Antivirus Live CD είναι πλήρως συμβατές με UNetbootin, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει ένα εύκολο στη χρήση Antivirus Live USB.

ΒΗΜΑΤΑ
1
Αφού κατεβάσετε το ISO γράψτε το σε ένα CD/DVD ή σε κάποιο USB STICK ( τον τρόπο εγγραφής τον περιγράφουμε στο τέλος) και κάντε Boot με αυτό. Μόλις φορτώσει πατήστε ENTER ή περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα ώστε να ξεκινήσει μόνο του.
2
Αφού ολοκληρωθεί η εκκίνηση στo πεδίο AntivirusLiveCD login γράψτε Root και πατήστε ENTER, κάντε τώρα το ίδιο και για το Password.
3
Πληκτρολογήστε την εντολή helpme και πατήστε ENTER. Όπως θα δείτε στον παρακάτω πίνακα εμφανίζονται οι βασικές εντολές που μπορούμε να πληκτρολογήσουμε για τα περαιτέρω.
4
Η βασικότερη εντολή όλων είναι η antivir, επομένως πληκτρολογήστε antivir και πατήστε ENTER Σχεδόν τελειώσαμε, όπως βλέπετε στην παρακάτω καρτέλα υπάρχουν 3 επιλογές. Επιλέξτε τη δεύτερη : Update virus signature database, επομένως πληκτρολογήστε 2 και μετά πατήστε ENTER.
5
Μόλις ολοκληρωθεί η αναβάθμιση της βάσης δεδομένων για τους ιούς θα επεστρέψει αυτόματα στην προηγούμενη καρτέλα. Απο και εκεί και μετά πληκτρολογήστε 1 πατήστε ENTER και στην επόμενη καρτέλα πληκτρολογήστε πάλι 1 και πατήστε ENTER για να ξεκινήσει η σάρωση του υπολογιστή σας.

Πώς να τρέξετε την εφαρμογή από USB FLASH 

Αν θέλετε να τρέξετε το Antivirus Live CD μέσα από κάποιο στικάκι USB, κατεβάστε και τρέξτε το UNetbootin και από το μενού της εφαρμογής τσεκάρετε 1) δισκος εικόνα και 2) επιλέξτε τη διαδομή που έχετε αποθηκευμένο το αρχείο iso του Antivirus Live CD, επιλέξτε τώρα από το πεδίο Drive το στικάκι σας (πριν τρέξετε την εφαρμογή βάλτε σε κάποια υποδοχή USB του υπολογιστή σας) και πατήστε εντάξει για να ξεκινήσει η μετατροπή και περιμένετε λίγο μέχρι να μεταφερθούν τα απαραίτητα αρχεία στο στικάκι σας. Eννοείται, ότι πρίν τρέξετε το πρόγραμμα από το στικάκι σας θα πρέπει να έχετε καθορίσει ως πρώτη συσκευή BOOT το πρωτυπο USB μέσα από τις ρυθμίσεις του Bios στον υπολογιστή σας. 

Antivirus Live CD :  21.0-0.99.2

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, linux


Antivirus Live CD : Live CD για προστασία από ιούς σχεδιασμένο για διαχειριστές
4/ 5 stars - "Antivirus Live CD : Live CD για προστασία από ιούς σχεδιασμένο για διαχειριστές" To Antivirus Live CD είναι ένα ελαφρύ live CD σχεδιασμένο για διαχειριστές συστημάτων (administrators) και όχι μόνο, που χρειάζο...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>