12 Απριλίου 2017

AndreaMosaic : Δωρεάν πρόγραμμα για τη δημιουργία φωτογραφικών ψηφιδωτώνΔωρεάν πρόγραμμα για τη δημιουργία φωτογραφικών ψηφιδωτών (Ένα μωσαϊκό φωτογραφιών είναι μια εικόνα που αποτελείται από πολλά πλακάκια φωτογραφίες) χρησιμοποιώντας εικόνες από τον υπολογιστή σας. Με το AndreaMosaic μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας φωτογραφικά ψηφιδωτά και να διαμορφώσετε ένα σωρό άλλες επιλογές, όπως το στυλ στα πλακάκια (τοπίο, πορτραίτο, κλπ.) Το  πρόγραμμα ανοίγει με ένα μενού  που περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό από επιλογές για τη δημιουργία ενός μωσαϊκού. Ακόμα κι αν οι περισσότερες από τις ρυθμίσεις είναι σχετικά απλές, (για να μην χαθείτε) σας συνιστώ να διαβάσετε το ολοκληρωμένο αρχείο βοήθειας του προγράμματος πριν ξεκινήσετε.


AndreaMosaic 3.37

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
AndreaMosaic : Δωρεάν πρόγραμμα για τη δημιουργία φωτογραφικών ψηφιδωτών
4/ 5 stars - "AndreaMosaic : Δωρεάν πρόγραμμα για τη δημιουργία φωτογραφικών ψηφιδωτών" Δωρεάν πρόγραμμα για τη δημιουργία φωτογραφικών ψηφιδωτών (Ένα μωσαϊκό φωτογραφιών είναι μια εικόνα που αποτελείται από πολλά πλακάκ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>