//Add More external stylesheets Wise System Monitor : Δωρεάν, εύχρηστο εργαλείο παρακολούθησης συστήματος των Windows



Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Wise System Monitor : Δωρεάν, εύχρηστο εργαλείο παρακολούθησης συστήματος των Windows

read

Το Wise System Monitor έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει έναν απλό τρόπο παρακολούθησης της χρήσης της μνήμης, της χρήσης της CPU, όλων των διεργασιών που εκτελούνται και των βασικών στοιχείων υλικού του υπολογιστή σας.

Εφόσον γνωρίζετε τι καταναλώνει τη μνήμη RAM και τη CPU σας, ποιο μέρος του υπολογιστή σας έχει υπερθερμανθεί, μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε ανάλογα για να διασφαλίσετε τη λειτουργικότητα του υπολογιστή σας.

Το Process Monitor παρέχει στους χρήστες μια σαφή και τακτοποιημένη λίστα με όλες τις διεργασίες που εκτελούνται από τον χρήστη και το σύστημα, μαζί με τον λόγο κατανάλωσης CPU και μνήμης και τις λεπτομέρειες μεταφοράς δεδομένων. 

Οι χρήστες μπορούν να τερματίσουν οποιαδήποτε διαδικασία δεν είναι απαραίτητη για την πιο ομαλή λειτουργία του υπολογιστή στη διεπαφή Wise System Monitor. Ακόμα καλύτερα, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τη συνδεσιμότητα δικτύου σε πραγματικό χρόνο και την ταχύτητα μεταφόρτωσης/λήψης κάθε διαδικασίας.

Το Hardware Monitor εμφανίζει τις πληροφορίες των κύριων στοιχείων υλικού όπως CPU, μητρική πλακέτα, RAM, κάρτα γραφικών, σκληρός δίσκος, SSD, κάρτα δικτύου και κάρτα ήχου. Μεταξύ των προδιαγραφών υλικού, υπάρχει επίσης η θερμοκρασία σε πραγματικό χρόνο τεσσάρων πιο σημαντικών συσκευών: mainboard, CPU, κάρτα γραφικών και σκληρός δίσκος. 

Το λειτουργικό σύστημα εμφανίζει ακριβείς και λεπτομερείς πληροφορίες για το σύστημα Windows που χρησιμοποιείτε. Το Floating Window σάς δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε τις πληροφορίες του υπολογιστή σας με μια ματιά. 

Το αιωρούμενο παράθυρο στην κάτω δεξιά γωνία δίνει στους χρήστες μια γρήγορη ματιά στην ταχύτητα του διαδικτύου, τη χρήση μνήμης, τη χρήση της CPU και τις θερμοκρασίες.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!