20 Μαρτίου 2016

Wireless Network Watcher : Ελέγξτε αν συνδέονται στο ασύρματο δίκτυό σας χωρίς την έγκρισή σας- To Wireless Network Watcher  είναι ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα που θα σαρώσει το ασύρματο δίκτυό σας και εμφανίζει τη λίστα όλων των υπολογιστών και των συσκευών που είναι συνδεδεμένοι σε αυτό .Για κάθε υπολογιστή ή συσκευή που έχει συνδεθεί, υπάρχουν οι ακόλουθες πληροφορίες: διεύθυνση IP, διεύθυνση MAC, το όνομα της εταιρείας που κατασκεύασε την κάρτα δικτύου, και προαιρετικά το όνομα του υπολογιστή.

- Μπορείτε  να εξάγετε τη λίστα των  συνδεδεμένων συσκευών σε html / xml / CSV / αρχεία κειμένου, ή να αντιγράψετε τη λίστα στο πρόχειρο και στη συνέχεια να την επικολλήσετε στο Excel ή σε  άλλη εφαρμογή λογιστικών φύλλων. Τώρα όπως θα δείτε κάθε φορά που συνδέεται κάποια συσκευή με το ασύρματο δίκτυο σας η συσκευή αυτή εμφανίζεται στο μενού του προγράμματος και παράλληλα ακούγεται κάποιος ήχος έτσι ώστε να δώσετε προσοχή για διαπιστώσετε εάν η συσκευή αυτή ανήκει σε εσάς ή πρόκειται για κάποιο απρόσκλητο επισκέπτη.

- Καλό  θα είναι  να αλλάξετε τον προκαθορισμένο ήχο με κάποιο της δικής σας επιλογής αφού απ΄ότι διαπιστώσαμε δεν είναι και ο ιδανικός, και πιθανώς ακόμη και να μην τον προσέξετε. Αυτό μπορεί να γίνει από την επιλογή options, τσεκάροντας το κουτάκι Use the following audio file for a new de vice is detected και επιλέγοντας την διαδρομή που τον έχετε αποθηκευμένο.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Wireless Network Watcher : Ελέγξτε αν συνδέονται στο ασύρματο δίκτυό σας χωρίς την έγκρισή σας
4/ 5 stars - "Wireless Network Watcher : Ελέγξτε αν συνδέονται στο ασύρματο δίκτυό σας χωρίς την έγκρισή σας" - To Wireless Network Watcher  είναι ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα που θα σαρώσει το ασύρματο δίκτυό σας και εμφανίζει τη λίστα όλων τ...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια