21 Νοεμβρίου 2016

Winreducer : Δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο πρότυπο ISO για την εγκατάσταση των WindowsΗ εφαρμογή αυτή αφορά έμπειρους χρήστες που θα ήθελαν να φτιάξουν ένα προσαρμοσμένο πρότυπο ISO για την εγκατάσταση των Windows 7, windows 8, 8.1 και windows 10. Με λίγα λόγια σας δίνει τη δυνατότητα να αφαιρέσετε ορισμένες προεπιλογές των Windows, 8 λειτουργίες και χαρακτηριστικά, όπως οι μετρό εφαρμογές, οδηγοί, γραμματοσειρές, και υπηρεσίες.

Μπορεί να τρέξει χωρίς εγκατάσταση ωστόσο θα πρέπει να τρέξει από ένα γρήγορο σκληρό δίσκο ή SSD, και επίσης να έχουμε υπόψη ότι όσο καλύτερος είναι ο επεξεργαστής του υπολογιστή μας τόσο ταχύτερα θα τελειώσει και η διαδικασία.

 Ουσιαστικά σας επιτρέπει να δείτε τις λειτουργίες των windows μέσα στο  ISO να αφαιρέσετε αυτά που δεν σας αρέσει, η να το αποθηκεύσετε ως νέα εικόνα. Η όλη διαδικασία αν και δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη απαιτεί μία σειρά από απλά βήματα που θα πρέπει να τα ακολουθήσετε σωστά. H όλη η διαδικασία παρουσιάζεται αναλυτικότατα στο παρακάτω βίντεο στο Youtube.


Winreducer : Δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο πρότυπο ISO για την εγκατάσταση των Windows
4/ 5 stars - "Winreducer : Δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο πρότυπο ISO για την εγκατάσταση των Windows " Η εφαρμογή αυτή αφορά έμπειρους χρήστες που θα ήθελαν να φτιάξουν ένα προσαρμοσμένο πρότυπο ISO για την εγκατάσταση των Windows 7, w...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια