29 Ιανουαρίου 2016

Tweetz Desktop : Αποκτήστε πρόσβαση στο Twitter από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σαςΑν το αγαπημένο σας κοινωνικό δίκτυο είναι το Tweeter και δεν θέλετε να χάνετε κανένα μύνημα και παράλληλα να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του τo Tweetz Desktop είναι κομμένο και ραμμένο για εσάς. Πρόκειται για ένα twitter client για τα Windows που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσαρμόζεται άνετα στη στη γωνία της επιφάνειας εργασίας του υπολογιστή σας. Με αυτό τον τόπο μπορείτε να έχετε άμεση ενημέρωση και πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες α χωρίς να χρειάζεται να έχετε συνεχώς ανοικτό τον Browser.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Tweetz Desktop : Αποκτήστε πρόσβαση στο Twitter από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - " Tweetz Desktop : Αποκτήστε πρόσβαση στο Twitter από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας" Αν το αγαπημένο σας κοινωνικό δίκτυο είναι το Tweeter και δεν θέλετε να χάνετε κανένα μύνημα και παράλληλα να έχετε πρόσβαση σε όλες τι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>