Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

14 Ιανουαρίου 2016

TechSmith Snagit (Extension) : Εφαρμογή Capture για τον Google ChromeTo TechSmith Snagit είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα Capture για επαγγελματική χρήση, δυστυχώς όμως δεν διατίθεται δωρεάν, παρ΄όλα αυτά μπορούμε να εκμεταλλευτούμε έστω ένα μέρος των δυνατοτήτων του αφού διατίθεται σαν πρόσθετο για τον Google Chrome. Βέβαια μην περιμένετε να βρείτε όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής, όμως παρ΄όλα αυτά περιλαμβάνει όλα όσα μπορεί να χρειαστεί ένας μέσος χρήστης και  θα σας βοηθήσει να πάρετε με μεγάλη ευκολία screenshots είτε σε εικόνα είτε σε βίντεο συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος περιήγησης σας, της επιφάνειας εργασίας του υπολογιστή σας, καθώς και των εφαρμογών σας  και να τα μοιραστείτε με όποιον θέλετε.

TechSmith Snagit  : 2.1.0.420

Author's Website:


TechSmith Snagit (Extension) : Εφαρμογή Capture για τον Google Chrome
4/ 5 stars - "TechSmith Snagit (Extension) : Εφαρμογή Capture για τον Google Chrome" To TechSmith Snagit είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα Capture για επαγγελματική χρήση, δυστυχώς όμως δεν διατίθεται δωρεάν, παρ΄όλα...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>