Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

16 Φεβρουαρίου 2017

Should I Remove It : Καθαρίσετε τον υπολογιστή σας από ανεπιθύμητο λογισμικόΑναρωτηθήκατε ποτέ πώς μπορείτε να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας; Δεν είναι παράξενο κάποια στιγμή ο υπολογιστής σας να γεμίζει με adware, γραμμές εργαλείων και άλλα προγράμματα που δεν χρειάζεστε πλέον ή μάλλον  θα έλεγα ότι ποτέ δεν είχατε  την  πρόθεση να τα εγκαταστήσετε.Το Should I Remove It είναι μια πολύ απλή, εξαιρετικά ισχυρή εφαρμογή, που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια προγράμματα θα πρέπει να αφαιρέσετε από τον υπολογιστή. Αυτό συνήθως περιλαμβάνει την εύρεση και την αφαίρεση όλων των ειδών crapware και bloatware όπως adware, spyware, γραμμές εργαλείων, ανεπιθύμητες εφαρμογές, καθώς και πολλές μορφές κακόβουλου λογισμικού.Το πρόγραμμα είναι πολύ ελαφρύ και εξαιρετικά γρήγορο. Απλά σαρώστε τον υπολογιστή σας και στη συνέχεια ανάλογα με τα αποτελέσματα προσδιορίσετε τι θα πρέπει να απεγκατασταθεί. Όπως θα δείτε δίπλα από κάθε πρόγραμμα υπάρχει και μία ασξιολόγηση αλλά και πληροφορίες του προγράμματος. Τέλος ένα από τα πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι η σε πραγματικό προστασία έναντι των ανεπιθύμητων προγραμμάτων.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Should I Remove It : Καθαρίσετε τον υπολογιστή σας από ανεπιθύμητο λογισμικό
4/ 5 stars - "Should I Remove It : Καθαρίσετε τον υπολογιστή σας από ανεπιθύμητο λογισμικό" Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς μπορείτε να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας; Δεν είναι παράξενο κάποια στιγμή ο υπολογιστής σας να γεμίζει με ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>