13 Ιουλίου 2015

Photoimp : Πώς να προσθέσετε υδατογράφημα στις εικόνες σας
Το Photoimp είναι ένα ένα δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης φωτογραφιών με δυνατότητες εισαγωγής φωτογραφιών από τη φωτογραφική μηχανή σας, προβολή και διαχείριση εικόνων περιστροφή και διαγραφή φωτογραφιών, Drag and drop για επιλεγμένες φωτογραφίες σε κάθε φάκελο, μετατροπή και ρύθμιση του μεγέθους των σας εικόνων σας, ρύθμιση ποιότητας (συμπίεση), και μετατροπή σε jpeg, gif, tiff, png ή psd. Ακόμη σας παρέχει αυτόματη βελτίωση, φωτεινότητα, και αντίθεση, προβολή αρχείων Photoimp για να δείτε τους περισσότερους τύπους αρχείων τύπου RAW φωτογραφικής μηχανής. Τέλος η δυνατότητα μαζικής επεξεργασίας φωτογραφιών, και η δυνατότητα πρόσθεση υδατογραφήματος στις εικόνες σας σας συνθέτουν μία αρκετά ικανοποιητική εφαρμογή με την οποία μπορείτε να ανοίξετε και να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας όπως θα κάνετε και με ένα ακριβό εμπορικό πρόγραμμα.
ΒΗΜΑΤΑ

1
Επιλέξτε το φάκελο με τις εικόνες που θέλετε να επεξεργαστείτε ή πατήστε στο import για να εισάγετε απευθείας από την φωτογραφική σας μηχανή τις φωτογραφίες και μετά κάντε κλικ στην φωτογραφία που θέλετε να προσθέσετε το λογότυπο σας.
2
Στην επόμενη καρτέλα πατήστε στην επιλογή Watemark και πατήστε Text για να προσθέσετε το λογότυπό σας πληκτρολογώντας το σχετικό κείμενο ή κάντε κλικ στην επιλογή Image αν θέλετε να προσθέσετε κάποιο έτοιμο γραφικό ως λογότυπο. Επιλέξτε σε ποιο σημείο της εικόνας θέλετε να εμφανίζεται (ψηλά αριστερά, ψηλά δεξιά, κάτω αριστερά κάτω δεξιά ή στη μέση της φωτογραφίας) ρυθμίστε την διαφάνεια του λογότυπου αυξομοιώνοντας την μπάρα Opacity αλλάξτε γραμματοσειρά ή χρώμα ή προσθέσετε κάποιο επιπλέον εφέ και αφού ολοκληρώσετε τις αλλαγές σας  κλείστε το ΄΄παραθυράκι΄΄ και πατήστε στο κουμπί save
3
Είμαστε πλέον στο τελευταίο στάδιο, έτοιμοι να σώσουμε την φωτογραφία μας. Σημαντικό: Αν επιθυμείτε να σώσετε μόνο τη συγκεκριμένη φωτογραφία με το λογότυπό σας αφήστε το τσεκαρισμένο στο Selected Photos. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή θέλετε το λογότυπό σας να προστεθεί σε όλες τις φωτογραφίες που βρίσκονται μέσα στον συγκεκριμένο φάκελο τότε τσεκάρετε στο All Photos In a Folder. Τώρα, καθορίστε τη μορφή των  γραφικών  και επιλέξτε ένα νέο φάκελο για να τις σώσετε ή τσεκάρετε στο Replace Original οπότε σε αυτή την περίπτωση όλες οι φωτογραφίες στον αρχικό φάκελο θα αντικατασταθούν με τις νέες.


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Photoimp : Πώς να προσθέσετε υδατογράφημα στις εικόνες σας
4/ 5 stars - "Photoimp : Πώς να προσθέσετε υδατογράφημα στις εικόνες σας " Το Photoimp είναι ένα ένα δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης φωτογραφιών με δυνατότητες εισαγωγής φωτογραφιών από τη φωτογραφική μηχανή σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.