Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

09 Απριλίου 2017

PhotoFilmStrip : Δημιουργήστε εντυπωσιακά ΗD Slideshows βίντεο από τις φωτογραφίες σαςΤο PhotoFilmStrip είναι μία open-source εφαρμογή για τη μετατροπή ψηφιακών εικόνων σε slideshow βίντεο. Δημιουργήστε ένα νέο έργο επιλέγοντας τις εικόνες σας. Μπορείτε να κάνετε drag and drop τις φωτογραφίες για να αλλάξετε τη σειρά τους ή να τις περιστρέψτε με ένα κλiκ, να προσθέσετε μερικά εφέ και μεταβάσεις, προαιρετικά να προσθέσετε μια λεζάντα και τέλος αν επιθυμείτε να προσθέσετε το αγαπημένο σας mp3 που θα παίζει ενώ εσείς θα απολαμβάνετε τις φωτογραφίες σας.
ΒΗΜΑΤΑ
  1. Επιλέξτε από το το μενού της εφαρμογής νέο έργο ή  εναλλακτικά πατήστε επάνω στο φάκελο+  για να δημιουργήσετε το Slideshow σας. Δώστε του ένα όνομα καθορίστε που θέλετε να το αποθηκεύσετε, επιλέξτε την αναλογία του, το συνολικό του μήκος και προσθέστε αν επιθυμείτε το mp3 της αρεσκείας σας.
  2. Πατήστε τώρα, εργαλεία- εισαγωγή εικόνων και προσθέστε τις εικόνες σας. Ρυθμίστε τώρα τον τρόπο απεικόνισης ή προσθέστε τα εφέ που επιθυμείτε.
  3. Πατήστε από το το μενού της εφαρμογής εργαλεία-απόδοση ταινίας και επιλέξτε το προφίλ της ταινίας σας και το φορμάτ που επιθυμείτε, πατήστε τώρα έναρξη και θα ξεκινήσει αμέσως η μετατροπή του. Ανάλογα με το πρότυπο την ποιότητα και το φορμάτ που  έχετε επιλέξει θα είναι και ο χρόνος που θα απαιτηθεί έως ότου ολοκληρωθεί η μετατροπή.
PhotoFilmStrip : 3.0

Author's Website:


PhotoFilmStrip : Δημιουργήστε εντυπωσιακά ΗD Slideshows βίντεο από τις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "PhotoFilmStrip : Δημιουργήστε εντυπωσιακά ΗD Slideshows βίντεο από τις φωτογραφίες σας" Το PhotoFilmStrip είναι μία open-source εφαρμογή για τη μετατροπή ψηφιακών εικόνων σε slideshow βίντεο. Δημιουργήστε ένα νέο έργο επιλ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>