Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

13 Αυγούστου 2017

Niketalk : Δημιουργήσετε ιδιωτικά Chat Rooms με κωδικό πρόσβασης χωρίς υποχρέωση εγγραφήςTo Niltalk είναι μία έξυπνη δωρεάν διαδικτυακή εφαρμογή προορίζεται για μικρές ιδιωτικές συνομιλίες χωρίς να καταγράφει τις διευθύνσεις IP και τα μηνύματα. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε στιγμιαία Chat Rooms με κωδικό πρόσβασης, χωρίς την ανάγκη να εγγραφείτε. Απλά κάντε κλικ στο κουμπί "Δημιουργία" και μοιραστείτε τη μοναδική URL διεύθυνση συνομιλίας με τους φίλους σας.Όλη η επικοινωνία γίνεται μέσω του γνωστού πρωτοκόλλου ασφαλείας SSL. Κάθε αίθουσα Chat, έχει διάρκεια ζωής 120 λεπτά με το πρώτο login. Tο δωμάτιο διαγράφεται αυτόματα μετά από 10 λεπτά αδράνειας (όταν δηλαδή δεν υπάρχουν μηνύματα που ανταλλάσσονται).

ΒΗΜΑΤΑ

1
Για να φτιάξετε ένα δωμάτιο συνομιλίας συνδεθείτε με το Niketalk πληκτρολογήστε τον κωδικό του Chat Room και πατήστε Create Room.
2
Αντιγράψτε το URL που θα δείτε δώστε το σε  όσους θέλουν να συμμετάχουν στην συνομιλία και μετά πατήστε στο Go To Room.
3
Στην επόμενη καρτέλα βάλτε τον κωδικό που  προσθέσατε αρχικά και πληκτρολογήστε το ψευδώνυμό σας.
4
Απο εκεί και μετά όποιος έχει το URL και τον κωδικό του Chat Room που φτιάξατε μπορεί να μπεί και να μιλήσει μαζί σας.

Author's Website:


Niketalk : Δημιουργήσετε ιδιωτικά Chat Rooms με κωδικό πρόσβασης χωρίς υποχρέωση εγγραφής
4/ 5 stars - "Niketalk : Δημιουργήσετε ιδιωτικά Chat Rooms με κωδικό πρόσβασης χωρίς υποχρέωση εγγραφής" To Niltalk είναι μία έξυπνη δωρεάν διαδικτυακή εφαρμογή προορίζεται για μικρές ιδιωτικές συνομιλίες χωρίς να καταγράφει τις διευθύνσ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>