Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

25 Μαρτίου 2016

Nero AirBurn : Γράψτε από το κινητό στον υπολογιστή σας τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και βίντεο
Στην εποχή μας οι περισσότεροι από  χρησιμοποιούν smartphones για να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο. Η Nero έχει αναπτύξει μία νέα εφαρμογή που ονομάζεται Air Burn για Android και iOS η οποία σας επιτρέπει να κάνει την αντιγραφή και αρχειοθέτηση των αρχείων από το smartphone ή το tablet. Η εφαρμογή λειτουργεί σε συνδυασμό με το Nero Burning ROM στον υπολογιστή σας και μπορείτε το χρησιμοποιήσετε για κάνετε εγγραφή σε ένα DVD, χωρίς χρειάζεται να χρησιμοποιείτε καλώδια USB ή να συνδέσετε το τηλέφωνο ή το tablet σας στον υπολογιστή για να μεταφέρετε τα αρχεία. Με το Airburn, μπορείτε πλέον να κάνετε αυτήν δουλειά ασύρματα και να γράψετε απ απευθείας από το τηλέφωνό μέσω του Nero ROM στον υπολογιστή σας.Nero AirBurn : Γράψτε από το κινητό στον υπολογιστή σας τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και βίντεο
4/ 5 stars - "Nero AirBurn : Γράψτε από το κινητό στον υπολογιστή σας τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και βίντεο" Στην εποχή μας οι περισσότεροι από  χρησιμοποιούν smartphones για να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο. Η Nero έχει αναπτύξει μία νέ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>