Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

20 Μαΐου 2017

Mobaphoto : Δημιουργήσετε επαγγελματικές Photo Galleries και επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας
Το Mobaphoto είναι ένα απλό δημιουργικό πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε με μεγάλη ευκολία να δημιουργήσετε επαγγελματικά φωτογραφικά άλμπουμς ( πατήστε στο Digital gallery creator) για την ιστοσελίδα σας. Ακόμη μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να επεξεργασθείτε τις φωτογραφίες σας και να αλλάξετε το μέγεθος τους, και να διορθώσετε το φαινόμενο κόκκινα μάτια (πατήστε στο Batch picture editor) που εμφανίζεται πολύ συχνά στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Ακόμη σας επιτρέπει να αλλάξετε στο επιθυμητό σας μέγεθος στις φωτογραφίες σας (πατήστε στο Batch Photo resiser.)ν Για να αλλάξετε το μέγεθος στις φωτογραφίες σας κάντε κλικ στην επιλογή Batch Photo resiser επιλέξτε τις φωτογραφίες στις οποίες θέλετε να αλλάξετε το μέγεθος και μετά πατήστε στο μπλέ βελάκι την επιλογή Add sellected photos to the list, πατήστε τώρα στο κουμπί resize these photos και επιλέξτε τις νές διαστάσεις. Αφού ολοκληρώσετε τις ρυθμίσεις σας πατήστε στο κουμπί O.k για να ολοκληρωθεί η μετατροπή.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

          ( Installer)

          ( Portable)


Mobaphoto : Δημιουργήσετε επαγγελματικές Photo Galleries και επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Mobaphoto : Δημιουργήσετε επαγγελματικές Photo Galleries και επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας" Το Mobaphoto είναι ένα απλό δημιουργικό πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε με μεγάλη ευκολία να δημιουργήσετε επαγγελματικά φωτογραφι...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>