Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

14 Απριλίου 2015

Metascan Online : Δωρεάν online υπηρεσία σάρωσης για κακόβουλο λογισμικόΠρόκειται για μία μια δωρεάν online υπηρεσία σάρωσης ισχυρή και ευέλικτη για την ανίχνευση και την πρόληψη κακόβουλου λογισμικού από γνωστές και άγνωστες απειλές. Καμία μεμονωμένη μηχανή anti-malware δεν μας παρέχει εγγύηση 100%, χρησιμοποιώντας όμως με  πολλαπλές μηχανές anti-malware όχι μόνο ανεβαίνει το ποσοστό επιτυχίας αλλά έχετε και μία πληρέστερη εικόνα για τις απειλές αυτές.  Η τεχνολογία multi-σάρωσης OPSWAT βελτιστοποιεί τη λειτουργία των antivirus που περιλαμβάνονται  σε αυτήν την online μηχανή  ώστε να η σάρωση να είναι γρήγορη και ακριβής.

Author's Website:


Metascan Online : Δωρεάν online υπηρεσία σάρωσης για κακόβουλο λογισμικό
4/ 5 stars - " Metascan Online : Δωρεάν online υπηρεσία σάρωσης για κακόβουλο λογισμικό" Πρόκειται για μία μια δωρεάν online υπηρεσία σάρωσης ισχυρή και ευέλικτη για την ανίχνευση και την πρόληψη κακόβουλου λογισμικού από ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>