Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

27 Απριλίου 2015

Mailtrack :Δείτε αν τα μηνύματα που στέλνετε μέσω Gmail έχουν διαβαστεί και πότε
Όταν στέλνετε e-mails μέσω του Gmail δεν ξέρετε αν και πότε ανοίχθηκε το e-mail σας από τον ή τους παραλήπτες. Το MailTrack είναι ένα μικρό πρόσθετο συμβατό με τον Google Chrome και αναπτύχθηκε γι΄αυτό τον σκοπό. Αφού το εγκαταστήσετε θα γνωρίζετε κάθε φορά που στέλνετε κάποιο e-mail όχι μόνο αν διαβάστηκε από τους παραλήπτες αλλά και πότε χρονικά. Ο τρόπος είναι πολύ απλός κάθε φορά όπου διαβάζεται από τους παραλήπτες το e-mail σας αποστέλλεται ένα e-mail στο λογαριασμό σας που σας ενημερώνει ότι το συγκεκριμένο e-mail ανοίχθηκε καταγράφοντας παράλληλα και την ημέρα και την ώρα.Τέλος για διευκόλυνση σας μπορείτε να βλέπετε μέσα από το πάνελ της εφαρμογής συνολικά όλη αυτή τη δραστηριότητα.

Author's Website:
Download
Google Chrome
Mailtrack


Mailtrack :Δείτε αν τα μηνύματα που στέλνετε μέσω Gmail έχουν διαβαστεί και πότε
4/ 5 stars - "Mailtrack :Δείτε αν τα μηνύματα που στέλνετε μέσω Gmail έχουν διαβαστεί και πότε" Όταν στέλνετε e-mails μέσω του Gmail δεν ξέρετε αν και πότε ανοίχθηκε το e-mail σας από τον ή τους παραλήπτες. Το MailTrack είν...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>