Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

23 Σεπτεμβρίου 2015

Lunapic Image Edit : Επεξεργαστείτε και προσθέστε εφέ στις φωτογραφίες σας online


Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των εφαρμογών web είναι ότι δεν υπάρχει ανάγκη εγκατάστασης στον υπολογιστή σας  και πολλές φορές δεν χρειάζεται καν να εγγραφούμε  για δουλέψουμε με μία εφαρμογή  κάτι που γίνεται απλά και με  το LunaPic.Πρόκειται για μία εξαιρετική web εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε και να επεξεργαστείτε τα γραφικά σας και όχι μόνο αφού δεν είναι απαραίτητο να επεξεργαστείτε φωτογραφίες στο web αφού για την περίπτωση αυτή απλά και μόνο θα πρέπει να προσθέσετε το url της διεύθυνσης της εικόνας.Για καλύτερα αποτελέσματα υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης πρόσθετων Mozila Google Chrome, Picasa και Instagram. Επιπλέον μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας από το Dropbox και από τα λευκώματα ιστού Picasa. Τέλος μπορείτε να σώσετε τις φωτογραφίες σας εκτός από τον υπολογιστή σας και στις υπηρεσίες image hosting imgur ultraimg στο email σας στο Tumblr και στο Picasa

Author's Website:Lunapic Image Edit : Επεξεργαστείτε και προσθέστε εφέ στις φωτογραφίες σας online
4/ 5 stars - "Lunapic Image Edit : Επεξεργαστείτε και προσθέστε εφέ στις φωτογραφίες σας online" Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των εφαρμογών web είναι ότι δεν υπάρχει ανάγκη εγκατάστασης στον υπολογιστή σας  και πολλές φορές δεν χρειά...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>