Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

01 Αυγούστου 2017

HP Photo Creations : Φτιάξτε και εκτυπώστε προσκλήσεις γενεθλίων, επαγγελματικά φυλλάδια, φωτογραφικά άλμπουμς, ημερολόγιαΣας αρέσει να εκφράζεστε δημιουργικά με τις φωτογραφίες σας; Με το HP Photo Creations μπορείτε να φτιάξετε αυτόματα όμορφα αναμνηστικά με μόνο μερικά κλικ ή μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο και να προσαρμόσετε τα αναμνηστικά σας με πάνω από 1.800 σχέδια υψηλής ποιότητας, 1.300 μετακινούμενα γραφικά, μετακινούμενα πλαίσια κειμένου, προσαρμοσμένες γραμματοσειρές, περιγράμματα και δεκάδες εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών. 

Δεν υπάρχει απλούστερο λογισμικό, το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή να την τρέξετε να επιλέξετε ανάμεσα σε δεκάδες διαφορετικές επιλογές αυτή που επιθυμείτε και τέλος να την εκτυπώσετε. Έτσι μπορείτε να φτιάξετε και να εκτυπώσετε προσκλήσεις γενεθλίων, επαγγελματικά φυλλάδια, φωτογραφικά άλμπουμ, απλές φωτογραφικές κάρτες, μηνιαία και ετήσια ημερολόγια, ενημερωτικά δελτία, πινακίδες και φυλλάδια και πολλά άλλα. Για καλύτερα αποτελέσματα κάντε εγγραφή (είναι δωρεάν ) για να μπορείτε να σώζετε και να αποθηκεύετε τις εργασίες σας πρίν τα εκτυπώσετε.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X,


HP Photo Creations : Φτιάξτε και εκτυπώστε προσκλήσεις γενεθλίων, επαγγελματικά φυλλάδια, φωτογραφικά άλμπουμς, ημερολόγια
4/ 5 stars - "HP Photo Creations : Φτιάξτε και εκτυπώστε προσκλήσεις γενεθλίων, επαγγελματικά φυλλάδια, φωτογραφικά άλμπουμς, ημερολόγια " Σας αρέσει να εκφράζεστε δημιουργικά με τις φωτογραφίες σας; Με το HP Photo Creations μπορείτε να φτιάξετε αυτόματα όμορφα αναμ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>