08 Δεκεμβρίου 2017

HDShredder : Διαγράψτε με ασφάλεια τα δεδομένα των σκληρών σας δίσκωνΔιαγράψτε για πάντα τα δεδομένα του σκληρού σας δίσκου έτσι ώστε να μην μπορούν μελλοντικά να ανακτηθούν. Η χρήση του προγράμματος είναι αρκετά απλή και η διαγραφή των δεδομένων σας διασφαλίζεται μέσα από ελάχιστα βήματα. 


ΒΗΜΑΤΑ

1
Εγκαταστήστε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας και τρέξτε τη. Την πρώτη φορά θα δείτε ένα μικρό παράθυρο που σας προτρέπει να δημιουργήσετε Boottable CD ή USB και μέσα από αυτό να κάνετε την διαγραφή των δεδομένων σας.Αν δεν επιθυμείτε τη δημιουργία του πατήστε exit (Μπορείτε να φτιάξετε και σε δεύτερο χρόνο Boottable CD ή USB τρέχοντας το εικονίδιο Create boot medium που βρείτε μέσα στον φάκελο που είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή σας) και στο πρώτο μενού της εφαρμογής επιλέξτε Drive (η επιλογή Partition δεν είναι διαθέσιμη στην δωρεάν έκδοση).
2
Πατήστε επόμενο, στον πίνακα αυτό θα δείτε τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στον υπολογιστή σας, (σκληρούς δίσκους εσωτερικούς και εξωτερικούς καθώς και τυχόν άλλες συσκευές USB Flash κ.λ.π.
3
Επιλέξτε σε ποιά από τις συσκευές θέλετε να διαγράψετε τα δεδομένα και πατήστε επόμενο.
4
Στον επόμενο πίνακα βλεπετε τις επιλογές διαγραφής που είναι διαθέσιμες, τον αλγόριθμο δηλαδή που θα πρέπει να επιλέξετε, ώστε να διαγραφούν με ασφάλεια τα δεδομένα σας.

5
Αν δεν ξέρετε τι ακριβώς πρέπει να επιλέξετε, πατήστε Automatic και διαλέξτε μία από τις τρείς διαθέσιμες επιλογές, Fast, Medium, ή High security και πατήστε επόμενο.
6
Στον επόμενο πίνακα θα δείτε κάποιες επιπλέον επιλογές, το πεδίο αυτό όμως αφορά έμπειρους χρήστους χρήστες, αφήσετε το όπως το βλέπετε, εκτός αν ξέρετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε.
7
Πατήστε επόμενο και θα δείτε τον τελικό πινακα, πατήστε τώρα Start για να ξεκινήσει η διαγραφή του δίκσου σας, Ο χρόνος που απαιτείται για την διαγραφή του μέσου εξαρτάται από την ταχύτητα του, απο την χωριτικότητά και από τον αλγόριθμο διαγραφής που έχετε επιλέξει.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
HDShredder : Διαγράψτε με ασφάλεια τα δεδομένα των σκληρών σας δίσκων
4/ 5 stars - " HDShredder : Διαγράψτε με ασφάλεια τα δεδομένα των σκληρών σας δίσκων" Διαγράψτε για πάντα τα δεδομένα του σκληρού σας δίσκου έτσι ώστε να μην μπορούν μελλοντικά να ανακτηθούν. Η χρήση του προγράμματος είνα...


1 σχόλιο:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>