11 Απριλίου 2017

Google Software removal tool : Αποκλειστείτε αναδυόμενα παράθυρα και ανεπιθύμητες αλλαγές στον Chrome



Με την πάροδο του χρόνου, ιδιαίτερα δε όταν προσθέτετε ΄΄αγνωστα΄΄ προγράμματα στον υπολογιστή σας ενδέχεται κακόβουλα προγράμματα να προκαλέσουν προβλήματα κατά την περιήγησή σας στο διαδίκτυο όπως αποσυνδέσεις, αναδυόμενα παράθυρα, ανεπιθύμητες γραμμές εργαλείων, μη αναμενόμενες διαφημίσεις από τις οποίες δεν μπορείτε να απαλλαγείτε και πολλά άλλα. Για να αποφευχθούν αυτά τα προβλήματα, η Google έχει κυκλοφορήσει το δικό της εργαλείο ασφαλείας. Η εφαρμογή θα σαρώσει και θα καταργήσει το λογισμικό που προκαλεί ή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο Chrome. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να απαλλαγείτε εύκολα από όλα τα κακόβουλα προγράμματα αφού μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα οποιοδήποτε λογισμικό που επηρεάζει το πρόγραμμα περιήγησης.Δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση, έτσι μπορείτε να το αποθηκεύσετε και να το τρέξετε ακόμη και από το στικάκι σας.

Download
FOR WINDOWS
Google Software removal tool




Google Software removal tool : Αποκλειστείτε αναδυόμενα παράθυρα και ανεπιθύμητες αλλαγές στον Chrome
4/ 5 stars - "Google Software removal tool : Αποκλειστείτε αναδυόμενα παράθυρα και ανεπιθύμητες αλλαγές στον Chrome" Με την πάροδο του χρόνου, ιδιαίτερα δε όταν προσθέτετε ΄΄αγνωστα΄΄ προγράμματα στον υπολογιστή σας ενδέχεται κακόβουλα προγράμματα ν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>