//Add More external stylesheets Foxit PDF Reader : Δωρεάν πρόγραμμα προβολής αρχείων PDF



Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Foxit PDF Reader : Δωρεάν πρόγραμμα προβολής αρχείων PDF

read

Γνωρίστε τη τη δύναμη των PDF μέσω ενός πλήρως λειτουργικού προγράμματος ανάγνωσης αρχείων PDF.Το Foxit PDF Reader είναι ένα μικρό, γρήγορο και με πολλές δυνατότητες πρόγραμμα προβολής PDF για Windows που σας επιτρέπει να ανοίξετε, να προβάλετε και να εκτυπώσετε οποιοδήποτε αρχείο PDF. 

Η ανάγνωση και η εκτύπωση PDF δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη. Αξιοποιήστε τις υπάρχουσες φόρμες και ροές εργασίας με τη συμπλήρωση τυπικών φορμών PDF (Acroforms) και XFA (XML Form Architecture).

Υπογράψτε έγγραφα με το δικό σας χειρόγραφο, ή χρησιμοποιήστε το eSignature και επαληθεύστε την κατάσταση των ψηφιακών υπογραφών. Eίναι διαθέσιμο σε Windows, macOS, iOS, android, web και Linux, παρέχοντας μια συνεπή εμπειρία ανάγνωσης ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε και τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

Είναι ασφαλές, προσφέροντας 3-τρία επίπεδα PDF προβολής ασφαλείας για προστασία από κακόβουλα αρχεία PDF. Σε αντίθεση με άλλα δωρεάν προγράμματα ανάγνωσης αρχείων PDF, το Foxit Reader περιλαμβάνει επίσης δυνατότητες συνεργασίας, όπως το να προσθέσετε σχόλια σε PDF, PDF συμπλήρωση φορμών, και να να μοιραστείτε τις πληροφορίες στα τα κοινωνικά δίκτυα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
την εφαρμογή Foxit PDF Reader


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!