Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

10 Μαΐου 2016

Πώς να δείτε τους αποθηκευμένους κωδικούς σας στον FirefoxΠολλές φορές μπορεί να ξεχάσουμε τον κωδικό μας για κάνουμε login σε κάποια ιστοσελίδα κοινωνικών δικτύων που διατηρούμε λογαρισμό ιδιαίτερα αν έχουμε πολλούς και δεν τους έχουμε αποθηκεύσει κάπου. Αν χρησιμοποιούμε για την περιήγησή μας στο διαδίκτυο τον Mozila Firefox ακολουθούμε τα παρακάτω απλά βήματα για να τους δούμε. Απαραίτητη προυπόθεση είναι φυσικά κάποια στιγμή στο παρελθόν να τον έχουμε σώσει σε κάποιο παλαιότερο login.Τα βήματα είναι τα εξής:
1
Κάντε κλικ στην πάνω δεξιά πλευρά του Browser και στην καρτέλα που θα ανοίξει  κάντε κλικ στην επιλογή options.

2
 Από το μενού επιλέξτε Ασφάλεια και  μετά κάντε κλικ στο κουμπί Saved logins.

3
Στο νέο παράθυρο που θα ανοίξει κάντε κλικ στο κουμπί εμφάνιση κωδικών και δείτε  τους κωδικούς σας.


Πώς να δείτε τους αποθηκευμένους κωδικούς σας στον Firefox
4/ 5 stars - " Πώς να δείτε τους αποθηκευμένους κωδικούς σας στον Firefox" Πολλές φορές μπορεί να ξεχάσουμε τον κωδικό μας για κάνουμε login σε κάποια ιστοσελίδα κοινωνικών δικτύων που διατηρούμε λογαρισμό ι...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>