//Add More external stylesheets ESET Online Scanner : Εντοπίστε και αφαιρέστε κακόβουλα αρχεία στον υπολογιστή σας



Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

ESET Online Scanner : Εντοπίστε και αφαιρέστε κακόβουλα αρχεία στον υπολογιστή σας

read

Το ESET Online Scanner είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον εντοπισμό και την απομάκρυνση κακόβουλου λογισμικού από τον υπολογιστή σας. Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τι είναι και πώς λειτουργεί.

Το ESET Online Scanner είναι ένα δωρεάν εργαλείο που δημιουργήθηκε από την εταιρεία ESET, έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές λογισμικού ασφάλειας στον κόσμο. Μπορεί να εντοπίσει και να απομακρύνει διάφορα είδη απειλών όπως ιούς, rootkits, spyware, adware, trojans, worms, καθώς και προγράμματα που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για παράνομες δραστηριότητες.

Το καλό με το ESET Online Scanner είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να χρειάζεται να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Απλά μεταβαίνετε στη σελίδα του, κατεβάζετε ένα μικρό αρχείο εκκίνησης και το εκτελείτε. Αυτό θα ξεκινήσει μια ολοκληρωμένη σάρωση του υπολογιστή σας χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση.

Κατά τη σάρωση, θα ελέγξει για κακόβουλο λογισμικό αρχεία, διεργασίες, μνήμη RAM και σημεία εκκίνησης των Windows. Μόλις ολοκληρωθεί η σάρωση, θα σας δείξει αναλυτικά τα αποτελέσματα και θα σας δώσει τη δυνατότητα να καθαρίσετε ή να καραντίνα οτιδήποτε επικίνδυνο βρέθηκε.

Μπορείτε να επιλέξτε συγκεκριμένα αρχεία ή φακέλους για γρήγορο έλεγχο ύποπτων αντικειμένων, με την τεχνολογία Anti-Stealth, εντοπίστε και καθαρίστε αυτόματα κρυμμένες απειλές από το σύστημά σας με την τεχνολογία anti-rootkit της ESET, η οποία είναι βασισμένη στις λειτουργίες των προγραμμάτων ESET Smart Security και ESET NOD32.

Χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες υπογραφές, αλλά και τους εξελιγμένους ευρετικούς αλγορίθμους εντοπισμού του εργαστηρίου απειλών της ESET και μπορείτε να ελέγξτε συμπιεσμένα αρχεία ώστε να ανακαλύψτε κρυφό κακόβουλο κώδικα.

Το Online Scanner της ESET προσφέρει τα παρακάτω σημαντικά οφέλη για τον υπολογιστή σας και μάλιστα εντελώς δωρεάν!  Πάντα ενημερωμένο, χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες υπογραφές, αλλά και τους εξελιγμένους ευρετικούς αλγορίθμους εντοπισμού του Εργαστηρίου απειλών της ESET. Σε βάθος έλεγχος – Ελέγξτε συμπιεσμένα αρχεία και ανακαλύψτε κρυφό κακόβουλο κώδικα.

Ο τρόπος χρήσης του είναι αρκετά απλός κατεβάστε από την ιστοσελίδα το αρχείο το σχετικό  αρχείο και τρέξτε το, μόλις ολοκληρωθεί η ενημέρωση των υπογραφών, ενημερώσεων είστε έτοιμοι πλέον να σκανάρετε τον υπολογιστή σας για κακόβουλα προγράμματα. 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!