Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

23 Μαΐου 2015

Easy Installer - Apps On SD : Εγκαταστήσετε εφαρμογές apk από την κάρτα SDΤο Easy Installer είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο για να εγκαταστήσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές που βρίσκονται σε αρχεία apk στην κάρτα SD. Μπορείτε να επιλέξετε τις εφαρμογές που θέλετε να εγκαταστήσετε κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο κουτάκι επιλέγοντας την εφαρμογή που επιθυμείτε και μετα πατήστε στο κουμπί Install. Μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε τη λέξη-κλειδί στο πλαίσιο κειμένου  στην κορυφή του μενού για να αναζητήσετε τις εφαρμογές που θέλετε να εγκαταστήσετε και η εφαρμογή θα ψάξει να την βρεί.


Easy Installer - Apps On SD : Εγκαταστήσετε εφαρμογές apk από την κάρτα SD
4/ 5 stars - "Easy Installer - Apps On SD : Εγκαταστήσετε εφαρμογές apk από την κάρτα SD" Το Easy Installer είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο για να εγκαταστήσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές που βρίσκονται σε αρχεία apk στην ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>