Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

05 Απριλίου 2015

Download MP3 : Αναζητήστε και κατεβάστε δωρεάν τραγούδια στο κινητό σαςΤο Download MP3 είναι μία εφαρμογή για  Windows Phone που θα σας βοηθήσει να ψάξετε και να κατεβάσετε την αγαπημένη σας μουσική. Απλά ψάξτε με το όνομα του καλλιτέχνη ή με τον τίτλο του τραγουδιού και στη συνέχεια μπορείτε να το ακούσετε, να το κατεβάσετε και να το ορίσετε ως ήχο κλήσης.

Θα ψάξει σε μία  μεγάλη πηγή του για όλα τα διαθέσιμα δωρεάν τραγούδια σύμφωνα με την άδεια Creative Commons. Τέλος από τα πιό βασικά χαρακτηριστικα της εφαρμογής είναι η δυνατότητα να αναζητήσετε και να κατεβάσετε αρχεία mp3, να ακούσετε το τραγούδι και τη μουσική στο τηλέφωνό σας, να κατεβάστε και να αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας τραγούδια ώστε να τα ακούσετε οποιαδήποτε άλλη στιγμή, να δημιουργήσετε Playlists, να καθορίστε οποιοδήποτε τραγούδι ως ήχο κλήσης, να δείτε τους στίχους και πολλά άλλα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:  Windows Phone 8.1, Windows Phone 8, Windows Phone 7.5Download MP3 : Αναζητήστε και κατεβάστε δωρεάν τραγούδια στο κινητό σας
4/ 5 stars - "Download MP3 : Αναζητήστε και κατεβάστε δωρεάν τραγούδια στο κινητό σας" Το Download MP3 είναι μία εφαρμογή για  Windows Phone που θα σας βοηθήσει να ψάξετε και να κατεβάσετε την αγαπημένη σας μουσική. Απλ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>